Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kreativni forumasi?

Featured Replies

imaš zlatne ruke i Oko ljuttko :Hail:

Edited by maheem

• Replies 308
  • Views 67.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ja sam se primio na kolaz, vodene bojice i mozda akril - ovo poslednje jos nisam probao, a kao zanemarujem sve do sada sto sam morao da kupim i kao.. "ma, akril je ono sto bi mi leglo 100%. ali sve ov

• Caligula
    Caligula

Deco, poceo sam da pravim lampe i slike u prostoru koji najzad imam za rad - ako znate neke bogatune koji vole industrial stil, posaljite im ove moje bebice (samo sam dve lampe fotkao, ali radim puno

Posted Images

imaš zlatne ruke i Oko ljuttko :Hail:
:blush: Danke , 2 meseca bolovanja pružaju neobične mogućnosti samo što će rodbina i prijatelji još malo početi da me gadjaju drvenim i ostalim predmetima kad im se pojavim na vratima :lol: . Pošto si tatko na žensku decu vid ovo za najmljadju uradjeno:j1jdi971u8uysbvjvhyk.jpgnbl47qsyab0q1bf8q4.jpgz0fj1rmigk34zsnt5wo.jpgHtela sam da pravim i šifonjer al je gazdarica na lutku rekla- dodji mi na rodjendan al nemoj opet drvenu kutiju da mi doneseš :( :lol:

Genijalno :Hail:Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Zastrašujuće.

Zastrašujuće.
:lol: Čekaj čekaj, ako nekad budeš imao žensko dete i ono u pismu deda mrazu zatraži kolevku za omiljenu lutku sa posteljinom setićeš me se :POps, da narudžbina je bila u roze boji -_-

Edited by ljuttko

vid ovo za najmljadju uradjeno:
:Hail: voleo bih da vidim korak po korak kako radiš.lutka je scarry :D
Zastrašujuće.
jes gledo Sheitan?
:Hail: voleo bih da vidim korak po korak kako radiš.lutka je scarry :Djes gledo Sheitan?
Zvaću kad se manem ing posla i napravim radionicu :sleep: Ih scarry, kakve sve scarry igračke imamo i šta sve deca vole ova je najnevinija, voljena debeljuškasta afroamerička beba.Dzavli vas i šejtani zajedno odneli de se ovoga setiste :evil::lol:
Niko neće da se samohvali i pokazuje pa opet moram ja -_- Napravila sam jedan rodjendanski kolandez ili ti gajbicu i napunila ga omiljenim stvarima za poklonoprimaoca. Pored malanja, u pravljenje ovoga uložila sam i malo stolarskog i malo više šnajderskog zanata. Poklonoprimaoc nije neki mornarski tip, dapače, al mu se boje i motivi slažu uz kujnu :happy:nhdis6074xfljxrhl5qn.jpgA kad se iprazni šta je unutra kolandez se pretvara u kutiju za leba iz koje mrve neće prštati na sve strane.glpqlibwhdg30hp84dc.jpg
Divno si ovo napravila, sve sa onom slikom sa unutrašnje strane poklopca.
  • 1 year later...

kolažna eko kanta za reciklažni otpad. samo u mom toplom domu

12685914214_4c2e5745fc.jpg12685583263_ceab269e3e_o.jpg

• 3 weeks later...

zhile kraljice :D

za roditelje male dece koja vole da prave stvari od papira itakoto, bugarski izvor

• 8 months later...

Aj da malo oživim  temu kad niko drugi  neće da se puva <_<  a sigurna sam da  svi po nešto majstorišu al se stide -_-  Rezultat saradnje mene i jednog majstor stolara divnog i dobrog i jeftinog,  škrinja za  posteljinu  i svašta još usput, velika, plus prva od 3 kuhinjske stolice,  morske :) , druge 2 under construction

RrwS2D8.jpgMs0qAEK.jpgG36GilI.jpg

Edited by ljuttko

:blush: Danke , 2 meseca bolovanja pružaju neobične mogućnosti samo što će rodbina i prijatelji još malo početi da me gadjaju drvenim i ostalim predmetima kad im se pojavim na vratima :lol: . Pošto si tatko na žensku decu vid ovo za najmljadju uradjeno:j1jdi971u8uysbvjvhyk.jpgnbl47qsyab0q1bf8q4.jpgz0fj1rmigk34zsnt5wo.jpgHtela sam da pravim i šifonjer al je gazdarica na lutku rekla- dodji mi na rodjendan al nemoj opet drvenu kutiju da mi doneseš :( :lol:

druzis se sa lepavom lukic  :s_w:

lepa%20lukic%20unutra.jpg

druzis se sa lepavom lukic  :s_w:

lepa%20lukic%20unutra.jpg

:lolol:   Kretenu gde ovo iskopa :lolol:   Meni, Lepavi i beše li Mići Orloviću zapalo crno,  da ne kažemo afroameričko dete. Aj rodilo se,  treba ga ljuljati -_-

• 6 years later...
  • Popular Post

01.jpg

02.jpg

• 1 month later...

alone.JPG