Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted
Nikad nisam cuo gori glas od ove zemske sto uzima izjave u nlb-u na areni. Natasa Junkovic (ili Janjusevic, jem li ga, tako nekako) ima neprejebiv glas, opasniji od smeha Lee Kis.
natasha jugovic (ex vukoje).
Posted
sta sam sad sjebo prevideo?edit: nije vise medju nama, ok, napravio sam travelingizmenio sam.
Pokojni Sloba Novakovic je bio 1 od onih tipova koje ne znas dal da bijes ili da im celivas stopala.
Posted

Mijaljević: "I sada vidimo i Bojaninog (misleći na Bojanu Jovanovski) oca i njenu mlađu sestru..." U kadru bejaše gradonačelnik Novog Sada sa, pretpostavljam, ćerkom.

Posted

Zar je toliko tesko reci Biljaletdinov?

Posted

Gledam sad neki boks na Areni i ovaj lik stalno govori "krstareca" kategorija. Cruizer weight jeste izmedju light heavyweight i heavyweight ali mi nekako bas glupo zvuci kad se bukvalno prevede na srpski...unsure.gif

Posted (edited)

Strajnić u emisiji na rts2 10-ak minuta pred utakmicu Arsenal - Barselona (parafraziram): "Arsenal je oslabljen neigranjem Nasrija" :isuse: Pa jebem ti mater glupu, imaš 1000 izvora na netu gde izbace sastave minimum pola sata pre utakmice pa se informiši.

Edited by Baba Ji
  • 2 weeks later...
Posted

Blast from the past: Dobrosav Gajic komentarise stoni tenis na RTS2

Posted

"Srbija je 13-a zemlja koja je osvojila Davis Cup, a evo i jos jedne 13-ice, 3 sata i 13 minuta je trebalo Troickom za mec loptu..."Ovo vise ne vredi komentarisati. PMF je izgubio gromadu njegovom odlukom da komentarise. S druge strane, mi sto pratimo smo izgubili jos vise.

Posted

Pregled Bundesa, gol za Bajern i komentar tipa ..odlični sudija koji je pustio prednost nakon faula nad Milerom u 16ercu.

Posted
Zar je toliko tesko reci Biljaletdinov?
Ako mislis na Andrijasevica, a siguran sam da mislis, ubedjen sam da on svesno ubacuje jos jedno T da bi nervirao ljude. Isto kao sto je coravi sa Pinka svojevremeno govorio Kamonarezi.
Posted
Ako mislis na Andrijasevica, a siguran sam da mislis, ubedjen sam da on svesno ubacuje jos jedno T da bi nervirao ljude. Isto kao sto je coravi sa Pinka svojevremeno govorio Kamonarezi.
I na BHT-u ga izgovaraju pogresno i jos se zale stalno da je pretesko prezime. Debili 1 najobicniji.
Posted
I na BHT-u ga izgovaraju pogresno i jos se zale stalno da je pretesko prezime. Debili 1 najobicniji.
Ipak Straja nosi šnjur kad su permutacije u pitanju..uz ustaljenog Kamonarezija tu su i Điraldino, Alaja, Moriera..Apropo Andrijaševića, čovek je danas konstatovao sudijsku pljačku nakon usporenog snimka iz kog je bilo nemoguće utvrditi da li je Meireleš igrao rukom. Naravno, kad je snimak iz drugog ugla pokazao da od enca nema ništa ćutao je kao pička. Nije to od juče, ali je dospeo u tu fazu zaljubljenosti u Man Utd da sam ubeđen da bi čak i Zvezda ostala uskraćena za njegovu podršku u duelu sa Džavolima.
Posted

Gojko nema neki određeni klub koji voli u Engleskoj tj. simpatiše i MUFC i LFC, pa i Arse pomalo, jedino ne podnosi Čelsi. Kako znam? Tako...

Posted

Izvini druze, ali i ti bi objektivnije prenosio utakmice Uniteda od Gojka.Pa nek navija i za 1 Gencerbirligi, kad prenosi United pristrasan je do besvesti...