levi Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 kakva je ovo glupa moda, uglavnom kod mlađih komentatora na Areni, da komentarišu u budućem vrmenu stvari koje su se već dogodile. šutiraće za 3, promašiće..
ducca Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Ubio mu voljeni klub želju za životom, a kamoli fudbalom. Šta li treba da se desi da i Gojko donese tu tešku odluku…
Jimmy Kowalski Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 (edited) ... Edited April 11, 2022 by Jimmy Kowalski
copkillah Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 9 minutes ago, ducca said: Ubio mu voljeni klub želju za životom, a kamoli fudbalom. Šta li treba da se desi da i Gojko donese tu tešku odluku… Pa Arsenal je pokušao sve šta je mogao, Gojko je jak
Mindaugas Žukauskas Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Džabe ako ostane da radi one podkaste i analize u studiju. Nadam se da i to bataljuje.
Frank Pembleton Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Džabe ako ostane da radi one podkaste i analize u studiju. Nadam se da i to bataljuje.Mislim da on pali van zemlje... ... Shiit has hit the fan
svigirbor Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Vladimir Novaković se večeras pozdravio se Sport klubom Poslato sa Casio digitrona pomoću Tapatoka
Frank Pembleton Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Denmark calling! Mislim da je Belgija... ... Shiit has hit the fan 1
Bogotac Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 3 hours ago, Frank Pembleton said: Mislim da je Belgija... ... Shiit has hit the fan Sta ce tamo,isto oko sporta ili nesto drugo?
Mindaugas Žukauskas Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 (edited) Možda je okačio mikrofon o klin, ali izgleda da neće biti škrt da nam i u budućnosti pomogne (prevashodno) oko izgovora prezimena trenera Junajteda: Quote Mančester Junajted je izređao četiri stalna i tri privremena menadžera, a čast da bude osmi u devet dobio je Erik Ten Hag (Holanđani bi rekli kratko i odsečno: ten’ah, jedna reč sa naglaskom na A). Nemoj da mi u avgustu neko dođe nespreman, dakle - Ten'ah. Edited April 27, 2022 by Mindaugas Žukauskas 1
Recommended Posts