James Marshall Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Uf kakva depresija na NFL prenosu, kakav užas
levi Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 pa kad NE vodi 50:0 treću utakmicu za redom, ko ne bi bio smoren
Mindaugas Žukauskas Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 -Maljorka -Morata mora da se iskulira -Oblak je najbolji golman sveta Just a regular day in office za Ivana Lončarevića.
Mindaugas Žukauskas Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 "Želim novu Maradoninu božiju ruku, novi „ghost goal“ Džefa Hersta. Novog Vinija Džonsa koji će jednim startom da pokrlja pola protivničkog tima, a igra će samo da se nastavi. Novu zapaljenu pljugu Johana Krojfa u svlačionici. Ja sam se u takav fudbal zaljubio, a ovo sad je držanje za ruku bez poljupca. I samo još nešto bih dodao. Posebno me nervira što je sve ovo u skladu sa supermodernom političkom korektnošću gde je sve na note, gde svaku misao moraš da izmeriš i filtriraš pre nego što je izgovoriš. A od toga mi se k... Od toga mi nije dobro. ’Ajmo onda svi lepo u ekvilibrijum, da pijemo one otrovčiće i ne osećamo ništa. Retki zaista žive, većina samo opstaje." Nebojsa Viskovic on VAR
189- Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 zeli sve ovo dok ne pokradu liverpool ili dok neki keane ne skrlja salaha, onda bi kukao na engleske sudije.
čekmeže Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Nisam stekao utisak da Viško navija za Lpool, naprotiv.
Jumanji Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Slazem sa njegovim ani-var stavom, dobar tekst, a inace da, navija za Liver.
Frank Pembleton Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Jbga njegova motivacija je što možda onda on ima manje udela da nam "objasni" sve ovo... ... Shiit has hit the fan...
levi Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Viško retrad pljuje u tanjir iz koga jede, ili kako se već kaže. U vreme Maradone i Vinija Džonsa nije bilo Sportkluba i prenosa svih utakmica Premierlige i Primere, nego pročitaš u novinama rezultate sutradan, a sa večernjih utakmica posle 2 dana Bila bi poetska pravda da Đilas i Šolak ispune želju idiotu i da ga prebace u neku redakciju sajta, da piše izveštaje sa utakmica, a prenose da radi neko ko ne srče i ne šmrka u mikrofon i kome nije problem da izmeri svaku misao koju će da kaže
John Coltrane Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Jel moguce da on negde i nesto pise i zasto se to prenosi ovde. Litvanac, molim te!
Mindaugas Žukauskas Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 39 minutes ago, John Coltrane said: Jel moguce da on negde i nesto pise i zasto se to prenosi ovde. Litvanac, molim te! Sry, nisam znao da ti je Viško na IL
James Marshall Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Daj neka neko ovom što drnda sa Žuletom kaže da mu idiotski zvuči ovo "intersepcija"
pacey defender Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 Separacija??? Ono kad je Pejdž (ili ko već) proklizao nakon krosovera.
Recommended Posts