levi Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Pa dobro, dozvoljeno je komentatorima da kažu i nešto izbvan šablona, nije to ništa strašno Bolje nego da 90 min gruvaju frazetine i pogrešno prepoznaju igrače
Weenie Pooh Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Naravno, ne bi mu niko zamerio da je rekao da nije bio dovoljno dugačak, ali on mora da to formuliše kao "mogao bih da se našalim, znate, ali moja tetka možda gleda a neću da se šokira suptilnom insinuacijom na dimenzije penisa Šejna Longa, razumite me". Ono kad kaže devet-nula umesto "devedeseti minut" mu je posebno van šablona. Nadoknađuje vreme koje je potrošio izgovarajući "namešta se za šut jedan fudbaler reprezentacije Republike Irske... iii ništa". Edited September 5, 2017 by Weenie Pooh
189- Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Naravno, ne bi mu niko zamerio da je rekao da nije bio dovoljno dugačak, ali on mora da to formuliše kao "mogao bih da se našalim, znate, ali moja tetka možda gleda a neću da se šokira suptilnom insinuacijom na dimenzije penisa Šejna Longa, razumite me". Ono kad kaže devet-nula umesto "devedeseti minut" mu je posebno van šablona. Nadoknađuje vreme koje je potrošio izgovarajući "namešta se za šut jedan fudbaler reprezentacije Republike Irske... iii ništa". kod 8-8 sam bas bio zbunjen, mislio sam da prica o sutevima na gol ili tako nesto, sto bi takodje bilo glupo, ali kasnije kada je nastavio pokusava bas jako da bude originalan i poseban. sigurno misli da ako se primi ta njegova jedna fraza da ce svi reci 'e aca je bio prvi koji je to poceo'...
Weenie Pooh Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Meni je bilo smešno što je kod "devet-nula" na ekranu lepo pisalo 89:27 :D
James Marshall Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Na basketu je još kriminalniji, kad krene da se isčuđava što smo imali 40 ili 20 asistencija skokova protiv Britanije, izgleda mu neko dao tabelu za skokove <20 - awful 20-40 - average >40 - great Koliko su mu neprijatni i glupavi ti pokušaji da izađe iz šablona Edited September 5, 2017 by James Marshall
189- Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Meni je bilo smešno što je kod "devet-nula" na ekranu lepo pisalo 89:27 :D pa celo vreme je pricao koji je minut a ne broj gore...budala. jos danas kada je pitao moroncinu gurovica da preprica neku pricu koju je i sam znao pa na kraju skoro ju je on ispricao umesto gurovica...
notenoughreasonsforclaire Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Jel ovo Dragan Karpoš Nikolić komentariše sa Dendom? Odličan je kao komentator, treba da se prekvalifikuje "Jedna dobra odbrane Nemačku pretvara u Imačku..." :ziga: :ziga: :ziga:
čekmeže Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 kod 8-8 sam bas bio zbunjen, mislio sam da prica o sutevima na gol ili tako nesto, sto bi takodje bilo glupo, ali kasnije kada je nastavio pokusava bas jako da bude originalan i poseban. sigurno misli da ako se primi ta njegova jedna fraza da ce svi reci 'e aca je bio prvi koji je to poceo'... Jedino što će se primiti je da je budala. Odustao je od udarca iz ćoška, ali i dalje forsira pomoćnu igru. Gomila nepotrebnih reči za nešto što se može reći u dve ili jednostavno oćutati, kao da ga plaćaju po izgovorenoj reči.
James Marshall Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ili ima taj Vučićevski sindrom da ostane zapamćen u istoriji kao neko ko je uveo neke budalaštine u praksu
Frank Pembleton Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 A za ovo 8-8 i 9-0 bi mi dobio otkaz na keca. Govedo polu-obrazovano ! ....shit has hit the fan...
copkillah Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 kod 8-8 sam bas bio zbunjen, mislio sam da prica o sutevima na gol ili tako nesto, sto bi takodje bilo glupo, ali kasnije kada je nastavio pokusava bas jako da bude originalan i poseban. sigurno misli da ako se primi ta njegova jedna fraza da ce svi reci 'e aca je bio prvi koji je to poceo'... mislim da je on prvi počeo sa 'zaustavnim vremenom' za sudijsku nadoknadu
teacher Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 mislim da je on prvi počeo sa 'zaustavnim vremenom' za sudijsku nadoknadu jel to sad trend? mislim, toliko je glupavo da su se i rts komentatori dugo uzdržavali od toga...
levi Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Misim da to niko drugi ne govori, svi kažu nadoknada
Recommended Posts