Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

onaj crnogorac koji na areni radi boks je odlican

Posted

Uglavnom su svi dobri na areni, neko možda ima iritantan glas, ali znaju o čemu pričaju. Recimo malo nervira onaj što prenosi glavne utakmice lige šampiona, što umesto I govori E, ali to je zanemarljivo u odnosu na menažeriju sa sk i rts-a

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Posted

meni je iritantan onaj sto prenosi partiyan i vodi pregled kola, bukvalno ne mogu da ga slusam.

Posted

Jeste taj baš štrči u odnosu na ostatak arene. Odvratna njuška, zadrigla krezuba pijandura

Posted

Jeste taj baš štrči u odnosu na ostatak arene. Odvratna njuška, zadrigla krezuba pijandura

Ko vam je bre taj? Radulovic?

Posted

Taj. S tim sto ga mi volimo posto prilicno otvoreno navija za Partizan, pa mu se oprasta :D

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted (edited)

Joj to onaj kladioničar sa ES Srbija? Čak sam ga i upoznao na nekom letu, baš ima džiberske manire.

Edited by James Marshall
Posted

Ranije je video neki kladionicarski kviz, ne secam se koji kanal bese. Ali verovatno taj. Bas odudara od ostalih u svakom smislu i bas mu prilici da vodi JSL pregled kola.

Posted

Gledam SK vesti na N1, ovaj Stolica kao naduvan, insert utakmice, fudbaleri mu postižu poene, idu mu ovi sažetci plejof utakmica lige 2,

on sve izmešao, igrače, ko je dao golove. Sad proverio na rezultate kom, čovek ne zna gde bije. Dal se pripreme oni malo za vesti il šta?

Posted

Gledam SK vesti na N1, ovaj Stolica kao naduvan, insert utakmice, fudbaleri mu postižu poene, idu mu ovi sažetci plejof utakmica lige 2,

on sve izmešao, igrače, ko je dao golove. Sad proverio na rezultate kom, čovek ne zna gde bije. Dal se pripreme oni malo za vesti il šta?

Ma gde bre njima je to da sastavljaju te "vesti" neviđen čir na dupetu, tačno se vidi.

Možda one snajke koje se namunje za slikanje i to je to...

Posted

Ma gde bre njima je to da sastavljaju te "vesti" neviđen čir na dupetu, tačno se vidi.

Možda one snajke koje se namunje za slikanje i to je to...

Ne znam, ne gledam često, ali ono je izgledalo kao da i on gleda prvi put hajlajtse sa meča, non-stop se gubio nešto.

Sve mislim valjda se bar pogleda nešto pre nego što to isto treba da prezentuješ u vestima.

Posted (edited)

Ne znam kako su organizovani na sk, na areni se npr dešava da vesti u 23 čita lik koji je poslepodne uzimao izjave na terenu na utakmici u Lučanima, tako da mogu da razumem ako im nije ni do čega..

Edited by levi
Posted

Ma naravno da nema oprevdanja, sta briga gledaoca ko su organizovani.

Bitno je ono sto je "u izlazu"...

Posted (edited)

Inače kad ste kod Stolice(sic), Ikom je ukinuo domaće komentatore na Golf klubu, nego puštaju ton sa nbc-a ili ko već radi prenos, pa sam pomislio da je možda SK raspustio tu ekipu sa golfa,  a onda na snimcima i u pregledima čujem da ipak rade, samo kad su direktni prenosi ide sa stranim komentatorima. Što nije loše, samo mi nije jasno šta se tu dešava

Edited by levi
Posted

Nebojša Višković srecan rodjendan!