Malvo Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Pa nisam baš siguran, idem u neke predjele gdje nisam siguran da ima dvojka, trojka itd. Doduše, možda se promijenilo štogod nabolje od situacije od prije par godina. Ja sam u predelu gde imam samo SK1, a na fonu sam. Postoji li jos neka mogucnost osim kockanja sa jutjubom?
Frank Pembleton Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Ja sam u predelu gde imam samo SK1, a na fonu sam. Postoji li jos neka mogucnost osim kockanja sa jutjubom? Znači nemaš net?Mrka kapa...
Nesh Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Ma hvatam komsijin wifi, ali na fonu :D Trazi mu i laptop na zajam. :D
Frank Pembleton Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Ne znam jbga biće strimova sigurno... ....shit has hit the fan...
pantelia Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ne toliko poznat, a meni omiljen: Smiljan Banjac je Harisa Medunjanina, dok je igrao u Valjadolidu, zvao MedunHanin, misleci verovatno da je domaci igrac
James Marshall Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Kamonarezi. Još jedan vintage Straja. Joj mislim da je to onaj tip sa Pinka bio, u danima kad je Pink držao Seriju A. Straja od novijih mislim da je uveo Đekarinija u ponudu.
Zli Gli Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Jeste bio sa Pinka, onaj Stefanovic, mada je on meni nekako bio i podnosljiv, iako nije znao mnogo o sportu generalno. Ne toliko poznat, a meni omiljen: Smiljan Banjac je Harisa Medunjanina, dok je igrao u Valjadolidu, zvao MedunHanin, misleci verovatno da je domaci igracSecam se ja ovoga, carski :D A gledam sad snimak Djokovica od juce, Banjac je juce posle jednog dugog poena koji je Marej uzeo forhendom iz teske pozicije rekao nesto tipa "i kada mislite da nema vise snage, on tu snagu volsebno izvuce iz nekog foldera" :D Edited January 8, 2017 by Zli Gli
James Marshall Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Jeste bio sa Pinka, onaj Stefanovic, mada je on meni nekako bio i podnosljiv, iako nije znao mnogo o sportu generalno. Tako je, Neša Stefanović (lol), nekako prijatan, nije imao tu nadmenost koju fura većina iako je on meni bio više nekako za Ružnal nego za komentatora.
Renegade Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Da, on je Krespa zvao Erman Krespo i voleo je za mlađe igrače da naglasi da dolaze iz primavere. :D
Ratamahatta Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 I primao se na zabarski i iskljucivo zabarski fudbal. Jedno vreme je i reprezentaciju prenosio, meni je bas fest isao na paju. Izgovarao je pomorandze cudno.
Recommended Posts