Frank Pembleton Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ne znam gdje bih s ovim pokenjavanjem, ali zar je neki WTA Sidnej i neka turska košarka bitnija od WC NFL mečeva pa su oni i u sitne sate stavljeni na SK 2 i SK 3? Mislim, ženski tenis, šta koji krasniA gde se emituju ti drugi sadržaji?Mislim i sk1 i 2 i 3 su isto dostupni?
James Marshall Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Pa na kecu u subotu i nedjelju, u subotu čak umjesto WC tekme od pola 11 idu na kecu neke retrospektive 2016, nešto Best of Navijači, Best of Fed Kup (WTF?) i SK Moments
Frank Pembleton Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Pa na kecu u subotu i nedjelju, u subotu čak umjesto WC tekme od pola 11 idu na kecu neke retrospektive 2016, nešto Best of Navijači, Best of Fed Kup (WTF?) i SK Moments Pa sta te briga, isto ti je...Gledao na kecu ili dvojci?
James Marshall Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Pa nisam baš siguran, idem u neke predjele gdje nisam siguran da ima dvojka, trojka itd. Doduše, možda se promijenilo štogod nabolje od situacije od prije par godina.
Frank Pembleton Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Pa nisam baš siguran, idem u neke predjele gdje nisam siguran da ima dvojka, trojka itd. Doduše, možda se promijenilo štogod nabolje od situacije od prije par godina. E pa onda to gledaj ovako: Suvise je ekskluzivno da ga ne bi naplacivali.... ;)
Kanzas siti zez Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Smor mi je zvezda, prebacim na Fener-Armani i prenosi Jurisevic :) Mislim da je u minut pet puta izgovorio "Naneli" Meklin daje kos uz faul i ovaj kaze: "Veseli pravi faul pri postizanju kosa, i kao po starom nepisanom pravilu Meklin ce imati dodatno slobodno bacanje" Danas sam pun strpljenja za Jurisevica, bolji je od Kovacica sigurno.
Sam Spade Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 100 puta je rekao Kalneitis. Imam utisak da je to namerno radio.
SNARC Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 A ja u tripu od sinoc da ja coveku ime ne izgovaram pravilno. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Zli Gli Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Nije to nista, Pesikan godinama Jack Sock izgovara kao Dzejk Sok, ubija. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zli Gli Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Odlican behend Dzejka Soka Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zli Gli Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 I ko uz kurac, Dzejk Sok posle svog meca ostao da gleda naredni a kamera ga pokazuje cesto pa nam Pesikan svaki put pomene nesto u vezi njega... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Giggsy Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 (edited) 100 puta je rekao Kalneitis. Imam utisak da je to namerno radio. To cuo od Dende. A Strajna je ranije stalno pricao Djiraldino Edited January 7, 2017 by Giggsy
Renegade Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 I Gamiero. U principu svuda gde može da se pomeša, pomešaće.
Recommended Posts