James Marshall Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Ko je šta učio, pa nemamo mi škole za taj posao, to su uglavnom ljudi koji su znali nekog ko je nekad radio na nekoj tv.
Malvo Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 A gde se uopste uci za sportskog komentatora? Ne racunajuci ovu novu SK skolu gde je Visko sa mikrofonom predavac.
189- Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 pa nemam pojma ipak ima sportsko novinarstvo valjda tu mora da ima neka grana za ucenje za komentatora. pricam napamet naravno, malo mi je neverovatno da neko postaje komentator ako zna sport i ima pristojniji glas (ovde pre svega mislim na pre 30 godina).
Frank Pembleton Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 A gde se uopste uci za sportskog komentatora? Ne racunajuci ovu novu SK skolu gde je Visko sa mikrofonom predavac.Ma nigde nema to specijalizovano tako...
James Marshall Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 pa nemam pojma ipak ima sportsko novinarstvo valjda tu mora da ima neka grana za ucenje za komentatora. pricam napamet naravno, malo mi je neverovatno da neko postaje komentator ako zna sport i ima pristojniji glas (ovde pre svega mislim na pre 30 godina). Vala ja se sjećam priča za neke televizije da nijedan od ova dva nije bio uslov. Pogotovo za ove neke alternativnije sportove koji su recimo bili aktuelni na ES.
Giggsy Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 A gde se uopste uci za sportskog komentatora? Ne racunajuci ovu novu SK skolu gde je Visko sa mikrofonom predavac. 300 eura btw.
Malvo Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Ovaj sto komentarise NBA sa Novakovicem je onaj sto utakmice druge skotske lige prenosi kao da su gol Serhija Ramosa u nadoknadi? Lik je novi Jurisevic, upadljivo produbljuje glas, melje kao singerica, a nikad nista konkretno ne kaze.
levi Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ovo sad je neki no name smarač https://www.youtube.com/watch?v=4M2hUfs1-oM Jeste gadan, ali ništa ne može da se poredi sa uličarem koji se dernja na škotskoj ligi https://www.youtube.com/watch?v=ZVLdGZZ253g
James Marshall Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ovaj drugi ako nije pajdoman, onda je zreo za hospitalizaciju. Ako jeste, makar ima opravdanje.
James Marshall Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Moram da priznam da mi je čudno slušati Novakovića na košarci. Nekako se previše isčuđava stvarima koje su u košarci redovna pojava, plus gnjavi sa nekim totalno nebitnim stvarima, inače ga volim slušati na PL, a čitati pogotovo. Ovaj sa njim je neka sirovina neotesana.
Malvo Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Meni je Novakovic mnogo bolji za citanje nego slusanje. Tekstovi koje povremeno pise su nebeske visine za novinare koji rade po vodecim onlajn i stampanim medijima. I na komentarisanju je dobar u poredjenju sa ostalima, ali sve mi vise bode oci logika kojom se vodi u ocenjivanju nekih dogadjaja na terenu, tipa ko je pogresio, sta je trebalo da uradi ili gde da stoji. I to mi sve cesce pada na pamet otkad sam poceo da obracam paznju na to. Mada je u poredjenju sa ostalima i dalje odlican generalno. A onaj od sinoc mi bas zazvucao kao pomenuti druga skotska, blast from the past sa Viskom i Laznim Viskom. Edited January 2, 2017 by Malvo
hazard Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ovaj drugi ako nije pajdoman, onda je zreo za hospitalizaciju. Ako jeste, makar ima opravdanje. +1
James Marshall Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ne znam gdje bih s ovim pokenjavanjem, ali zar je neki WTA Sidnej i neka turska košarka bitnija od WC NFL mečeva pa su oni i u sitne sate stavljeni na SK 2 i SK 3? Mislim, ženski tenis, šta koji krasni
Recommended Posts