Čutura Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Ja sam što se tiče NFL imao popusta ihaha za njih, ali potpuno je spektakularno kako su oni sve lošiji i lošiji... jes vala, neverovatno
yolo Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 kako je moguce da je ljudima kao sto su viskovic ili banjac dozvoljeno da prenose bilo sta sem fizickog tereta
James Marshall Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Žule ima nekog mrtvaka na obuci pored sebe. Najgrobljanskiji glas koji sam čuo.
James Marshall Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Evo onog najgoreg dvojca na SK u svim konkurencijama, na SK5 masakriraju utakmicu SF-TB što prenose kao da igraju Madden ili kao da prenose na radiju. Bože dragi, dva random lika sa ulice bi imala bolju hemiju i ponašanje za mikrofonom.
radisa Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Evo onog najgoreg dvojca na SK u svim konkurencijama, na SK5 masakriraju utakmicu SF-TB što prenose kao da igraju Madden ili kao da prenose na radiju. Bože dragi, dva random lika sa ulice bi imala bolju hemiju i ponašanje za mikrofonom. Ja gledam na SK3 NE i PIT, i ide mi na kur lik koji toliko neskriveno navija za NE...
James Marshall Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Žule uzeo pauzu da pojede nešto pred SNF. Radio je onu iz Londona, radio jednu u 1PM :ziga:
James Marshall Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Kako se zovu ova dvojica na Detroit-Minesota, da napišem žalbu RRA
Frank Pembleton Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Kako se zovu ova dvojica na Detroit-Minesota, da napišem žalbu RRA Ne vredi...Oni su nedodirljivi...
James Marshall Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Jebote žena me gleda ko bolida jer gledam utakmicu na mute.
Frank Pembleton Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Jebote žena me gleda ko bolida jer gledam utakmicu na mute. Pazi ja ovaj GamePass tonski prebacim na radio voditelje...e to je do jaja!
James Marshall Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ma nisam pri kompu, ali to zna da bude ludnica. Ili kad upališ Špance :D
zgembo Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Budala koja komentarise Filu sa Žuletom: "Kelvin Megatrend Džonson" :-D Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
ducca Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ne znam, meni ovaj sto nije Zule svakako bolja opcija od Ercega koji dominira sa svojim "edukovanjem" gledalaca tako sto postavlja pitanja i daje odgovore na ista.
levi Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Logoreični Žule na Teodosićevu dugu dvojku preko ruke kaže, Što je sigurno - sigurno. Šta li je njemu tu sigurno, samo on zna Što je to lepo kad čovek može da priča a da mu se mozak uopšte ne umara Edited November 18, 2016 by levi
Recommended Posts