Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Ja sam što se tiče NFL imao popusta ihaha za njih, ali potpuno je spektakularno kako su oni sve lošiji i lošiji...

jes vala, neverovatno

Posted

kako je moguce da je ljudima kao sto su viskovic ili banjac dozvoljeno da prenose bilo sta sem fizickog tereta

Posted

Žule ima nekog mrtvaka na obuci pored sebe. Najgrobljanskiji glas koji sam čuo. 

Posted

Evo onog najgoreg dvojca na SK u svim konkurencijama, na SK5 masakriraju utakmicu SF-TB što prenose kao da igraju Madden ili kao da prenose na radiju. Bože dragi, dva random lika sa ulice bi imala bolju hemiju i ponašanje za mikrofonom.

Posted

Evo onog najgoreg dvojca na SK u svim konkurencijama, na SK5 masakriraju utakmicu SF-TB što prenose kao da igraju Madden ili kao da prenose na radiju. Bože dragi, dva random lika sa ulice bi imala bolju hemiju i ponašanje za mikrofonom.

Ja gledam na SK3 NE i PIT, i ide mi na kur lik koji toliko neskriveno navija za NE...

Posted

Žule uzeo pauzu da pojede nešto pred SNF. Radio je onu iz Londona, radio jednu u 1PM  :ziga:

• 2 weeks later...
Posted

Kako se zovu ova dvojica na Detroit-Minesota, da napišem žalbu RRA

Posted

Kako se zovu ova dvojica na Detroit-Minesota, da napišem žalbu RRA

Ne vredi...Oni su nedodirljivi...

Posted

Jebote žena me gleda ko bolida jer gledam utakmicu na mute.

Posted

Jebote žena me gleda ko bolida jer gledam utakmicu na mute.

Pazi ja ovaj GamePass tonski prebacim na radio voditelje...e to je do jaja!

Posted

Ma nisam pri kompu, ali to zna da bude ludnica. Ili kad upališ Špance :D

Posted

Budala koja komentarise Filu sa Žuletom: "Kelvin Megatrend Džonson" :-D

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk

Posted

Ne znam, meni ovaj sto nije Zule svakako bolja opcija od Ercega koji dominira sa svojim "edukovanjem" gledalaca tako sto postavlja pitanja i daje odgovore na ista.

Posted (edited)

Logoreični Žule na Teodosićevu dugu dvojku preko ruke kaže, Što je sigurno - sigurno. Šta li je njemu tu sigurno, samo on zna

Što je to lepo kad čovek može da priča a da mu se mozak uopšte ne umara

Edited by levi