Jump to content
IGNORED

Zastava - sadašnjost i budućnost

Scrawtey'z

Recommended Posts

Posted

Tačno. Više detalja o tome imate u javno dostupnom ugovoru.

Posted
Tačno. Više detalja o tome imate u javno dostupnom ugovoru.
:lol:Mora da je na vratima pisalo čuveno "kakva meni plata, takva tebi vrata".
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

ovi poceli da ga kupuju poprilicnoza neki dan cu sesti u jedan (kolegin)i izgleda da meni odgovara i zadnje sediste, a to je vec pojamod dole je radjen kvalitetnije i jace nego vecina modela na trzistuima stos jeftine varijante za zimskejedino su krovni nosaci bez jeftinije varijjanteinfo iz druge ruke od vlasnika strucnjakajedini je valjda zez fenserski detalji u kabini u boji kola za sadako bude jos dobro ili lose ce zalepime:500L

Edited by fragand
Posted

500Lsvidja mi seipak na komforu ga ne dobija u duzinu, nego u sirinuza mene komotno vozacko i suvozacko sediste i dosta lufta da ne udaram u plafonnazad isto za visinu, udaraju mi kolena u sediste ali stvarno ima lufta sa stranesedista nekako slabo izgledaju, za dugu voznju pitanje je....fensi detalji, u dve boje za podmladjivanje :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)
ne ide mi u glavu zasto je ovo vest. Fiat je privatna firma, neka to resi sam sa svojim radnicima.
zato što iza unapred izrežiranog "gneva" i "bunta" stoje policiji odranije poznate anarhoživotinje koje sada potpiruju nacionalnu mržnju.
Prema pisanju Novosti, ispitivanje je krenulo od "sumnjivih“, koji nemaju veze s fabrikom. Prvi je ispitan Slobodan Stamenčić, iz Anarhosindikalističke incijative i jedan od aktivista Grupe za podršku radnicima "Fijata“ koji je saopštio da oni stoje iza plakata.Novosti pišu da se u gradu priča da "Fijat“ nije tražio istragu, jer bi policija došla i do izjava koje ozbiljno terete šefove iz Italije koji ponižavaju, prete i nacionalno vređaju.Reči "Stoko srpska“ vrlo su česte, navodi list. Radnicima je kažu teško da gledaju i kad doučeni "Fijatov“ šef tera našeg inženjera da tri puta donese isti deo.U nedelju veče (nakon prvih saslušanja) gradom su prošetale grupe mladića sa majicama na kojima piše: "Ja nisam Italijan“.http://www.b92.net/b...5&nav_id=726379
Edited by Hella
  • 1 month later...
Posted

Nadjoh na skyscrapercity-ju, tamo pise da je iz 1985. sa salona u Birmingemu..

• 4 months later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...
Posted

prilicno dobro izgleda novi fiat 500x. iako je u drugoj klasi, mislim da ce dosta kupaca da otkine i nasem 500l. bedak. i da, jebala ih nemastovita raspodela imena modela.

article-fiat-500x-suv-compacto-paris-101

Posted

Kolika ce mu biti cena u EU,verovatno 4-5k skuplja od 500l ili ne?

Posted

to je stilizovani Jeep Renegade za Evropljane. ista masina, ista platforma, bice (valjda) malo nesto jeftiniji. u odnosu na 500l, nemam pojma.

Posted

podseća na juke, ako bude untra bode kao 500l biće prava stvar