JozoMujica Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Da, nema veze što će suvozač da proleti kroz šoferku, važno da je vozač zaštićen airbagom, pošto on ionako otplaćuje kredit.Suvozača je veća teškoća naterati da se veže, nego što je verovatnoća da će vezan izleteti kroz šoferku.
Roger Sanchez Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Večeras sam prvi put vidio Zastavu 10 zagrebačkih registracija na 1 zagrebačkoj cesti, točnije, mostu. Izgleda ko Punto! :o
Hella Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 "Punto" sa klimom 5.999 evra25. maj 2010. | 21:01 | Izvor: Beta Beograd Automobil "punto klasik" sa klimom, koji se proizvodi u Kragujevcu, od sutra je moguće kupiti po ceni od 5.999 evra, saopšteno je kompanije FAS.U saopštenju se dodaje ta ponuda može da bude "kumulativna uz kampanju staro za novo". Ponuda važi od 26. maja do 30. juna."Fijat automobili Srbija" navodi da je do sada prodato više od 20.000 automobila ovog tipa.
nesha taxista Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dobro, znači časte sa klimom, nije to loše, poklon od jedno 500 jevrova. Inače jednog lepog dana će valjda novinari i političari naučiti da se fabrika zove FIAT, te da nikakvom ''j'' tu nema mesta.
Lancia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 kakve smo srece, kragujevacki topolino ce izgleati ko sa 1 slike.
Tresko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ma, Topolino uopšte neće da se pravi u Kragujevcu, već negde drugde. Ono što se zna, je da će u Kragujevcu da se pravi neka vrsta mini monovolume auta, na platformi Fiat Idea-Lancia Musa.Pošto treba da se pravi još jedan model, ne zna se šta će da gurnu tamo, a priča se o novom Fiatu Uno.
gone fishing Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 (edited) <_<pričali su o 2 modela, jednom malom gradskom autu i jednom nešto većem (verovatno konkurentu dacia-e logan), tako je modele opisao boris broz koji je imao uvid u planove, i naravno bio oduševljen izgledom budućih fijata :D - ali ako je ovo novi uno po kockastosti su zajebali i juga, još izgledom asocira na neki suv, sa svojih 3,5-4m dužine i 1,5m visine će izgledati izuzetno smešno parkiran pored neke od tih grdosija edit pogled spreda Edited September 5, 2011 by gone fishing
zorglub Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ovo je brazilski fiat, a oni su uvek imali čudan final touch. Evropski bi morao biti zutegnuttm i picnut.
nesha taxista Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Evo nove ideje o tome šta će se praviti u Zastavi:Više o njemu imate ovde.
zorglub Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ružan- spreda. Previsoka hauba, previsoki farovi. Kao onaj užas od Juke-a. Ali to su trendovi...
Hella Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ugojio bih se pet kila kada biste od sledećeg proleća ponovo počeli da se klošarite s jugoom.
zorglub Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ugojio bih se pet kila kada biste od sledećeg proleća ponovo počeli da se klošarite s jugoom.Naslućujem vezu s izborima, ali sam glup, pa ne razumem baš ovaj deo o tvom gojenju.
Hella Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 (edited) Naslućujem vezu s izborima, ali sam glup, pa ne razumem baš ovaj deo o tvom gojenju.ma nisi, uopšte nisam siguran da se to koristi igde sem u mojoj familiji. elem, kad god sam seirio zbog neke povrede omrznutog mlađeg brata koji je pustošio zalihe kajmaka kod babe, keva se izdirala na mene uz obavezno: "oćeš se udebljati možda?" ili "pazi da se ne podgojiš od ushićenja!" Edited December 1, 2011 by Hella
Recommended Posts