johnnioza Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Sto? Nisam bio u BG areni, ali navodno je tamo dobar zvuk.
holden kolfild Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ako ce koncert u Zagrebu biti u Lisinskom, za mene nema dileme.nece. tamo nastupa u okviru vip inmusic festivala, a to je na jarunu.
doroti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Baš me je obradovala vest da ću, nakon 18 godina (lele, pa ja sam matorka ) ponovo slušati Nicka, pa makar i u prostoru kao što je Arena.Daavno, na koncertu u SKC-u, valjda od silnog uzbuđenja i vutrice, padoh u nesvest. Valjda će ove godine sve biti OK. Jebiga, moram da brinem - kosti su mi krtije no nekoć.
yolo Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 au napeto, 31. maja underworld, 4. juna cave. trebace da se pristedi....
sarište Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 au napeto, 31. maja underworld, 4. juna cave. trebace da se pristedi....kad dolazi underworld? troll off
untouchable Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 au napeto, 31. maja underworld, 4. juna cave. trebace da se pristedi.... :blink: otkud ti za ovo prvo?! ajde baci negde topic o tome ako znas nesto vise, da znam koliko da stedim.. a na Nicka.. svakako.samo je sh*t sto je u Areni. valjda bi i SC bio bolja solucija od Arene, a ako obilazi i Zagreb, nece Nick napuniti Arenu .. glupa ovde masa vlada za tak'e stvari <_<
John Coltrane Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 u martu Dig, Lazarus, Dig, a u junu eto ga vec kod nas...sjajna vest pa makar i u Areni...
Аврам Гојић Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Kakve babe, ne mogu da verujem. Pa idete li na Kejva ili u Arenu?! Slušao bih ga i u piceriji "Orao"...
baklavica Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Evo sa majspejsa: Wed 21st May - Berlin TempodromSat 24th May - Prague Sazka ArenaSun 25th May - Vienna GasometerTue 3rd June - Zagreb IN Music Festival (open air)Wed 4th June - Belgrade ArenaFri 6th June - Salonika Moni Lazariston (open air)Sat 7th June - Athens Lycabetus Theatre (open air)Stvarno :)
yolo Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Evo sa majspejsa: Stvarno :)odlicno, idemo u saloniku via mrzenci:)
John Coltrane Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Kakve babe, ne mogu da verujem. Pa idete li na Kejva ili u Arenu?! Slušao bih ga i u piceriji "Orao"...dojam je dojam, 'ebi ga kad vec moram da izujem dve i po 'iljade mogu i da komentarishem gde bi ga pre slushao...
Recommended Posts