April 11, 20241 yr 26 minutes ago, Patty Lee said: Videla sam da ima klađenje, da li će u novom Džokeru, pošto su najavili tipa 15 pevačkih numera/obrada, jedna od njih biti Creep pošto, mislim… come on. SVE JE ŠABLON
April 11, 20241 yr 5 hours ago, Patty Lee said: Pre neki dan su izbacili novi poster za Furiozu: I don’t like it. Zašto izgleda ovako cartoonasto? Zašto Kris Hemsvort izgleda kao Tor? Nervira me što realno mogu bilo šta da izbace, svakako idem da gledam + molim boga da ne bude užasno. cekam reakcije, ocene,pa onda gledam, u psolednje vreme, malo sta gledam bez provere, pa opet i tu naletim na trulu ishajpovanu jabuku, ali takva je sada filmska industrija, biras ili neko govno, il nesto mediokritetsko, ali da je ipak sklepano s koliko toliko mozgom..Fury Road je psolednji bolkbaster, a da je stvarno razbio, po meni..Miler je istina, sa Mad Maksom samo jednom zasrao do sada(trojka)
April 11, 20241 yr 22 minutes ago, Misko said: Miler je istina, sa Mad Maksom samo jednom zasrao do sada(trojka) I to samo u drugoj polovini filma.
April 22, 2024Apr 22 On 11. 4. 2024. at 17:28, Misko said: cekam reakcije, ocene,pa onda gledam, u psolednje vreme, malo sta gledam bez provere, pa opet i tu naletim na trulu ishajpovanu jabuku, ali takva je sada filmska industrija, biras ili neko govno, il nesto mediokritetsko, ali da je ipak sklepano s koliko toliko mozgom..Fury Road je psolednji bolkbaster, a da je stvarno razbio, po meni..Miler je istina, sa Mad Maksom samo jednom zasrao do sada(trojka) Za sve do sad zaslužio je blanko odlazak u bioskop. Neka bude pola od Fury Road i bicu srećan.
May 14, 2024May 14 Martin Scorsese names the three best actors of their generation De Niro, DiCaprio and...