copkillah Posted April 11 Posted April 11 26 minutes ago, Patty Lee said: Videla sam da ima klađenje, da li će u novom Džokeru, pošto su najavili tipa 15 pevačkih numera/obrada, jedna od njih biti Creep pošto, mislim… come on. SVE JE ŠABLON
Misko Posted April 11 Posted April 11 5 hours ago, Patty Lee said: Pre neki dan su izbacili novi poster za Furiozu: I don’t like it. Zašto izgleda ovako cartoonasto? Zašto Kris Hemsvort izgleda kao Tor? Nervira me što realno mogu bilo šta da izbace, svakako idem da gledam + molim boga da ne bude užasno. cekam reakcije, ocene,pa onda gledam, u psolednje vreme, malo sta gledam bez provere, pa opet i tu naletim na trulu ishajpovanu jabuku, ali takva je sada filmska industrija, biras ili neko govno, il nesto mediokritetsko, ali da je ipak sklepano s koliko toliko mozgom..Fury Road je psolednji bolkbaster, a da je stvarno razbio, po meni..Miler je istina, sa Mad Maksom samo jednom zasrao do sada(trojka) 3
Sludge Factory Posted April 11 Posted April 11 22 minutes ago, Misko said: Miler je istina, sa Mad Maksom samo jednom zasrao do sada(trojka) I to samo u drugoj polovini filma.
*edited by mod Posted April 22 Posted April 22 On 11. 4. 2024. at 17:28, Misko said: cekam reakcije, ocene,pa onda gledam, u psolednje vreme, malo sta gledam bez provere, pa opet i tu naletim na trulu ishajpovanu jabuku, ali takva je sada filmska industrija, biras ili neko govno, il nesto mediokritetsko, ali da je ipak sklepano s koliko toliko mozgom..Fury Road je psolednji bolkbaster, a da je stvarno razbio, po meni..Miler je istina, sa Mad Maksom samo jednom zasrao do sada(trojka) Za sve do sad zaslužio je blanko odlazak u bioskop. Neka bude pola od Fury Road i bicu srećan. 1
utilitarist Posted May 14 Posted May 14 Martin Scorsese names the three best actors of their generation De Niro, DiCaprio and...
utilitarist Posted May 14 Posted May 14 Just now, kipo said: Kajtel, bez gledanja? taj palac na gore znači ne
Recommended Posts