gospa buba Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 ja sam juche osvojila jednu pravu krofnu u pekari milosh, istina nacifrana ko za reviju, sa trista chuda filova i glazura (ukusnih dodushe!) ali u osnovi je bila sasvim solidna starinska krofna.
hansolo Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Kukate za babama, jurite babine kolace po poslasticarnicama ... a da prionete na vanglu za mesenje vam ne pada na pamet
precog Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 ja sam juche osvojila jednu pravu krofnu u pekari milosh, istina nacifrana ko za reviju, sa trista chuda filova i glazura (ukusnih dodushe!) ali u osnovi je bila sasvim solidna starinska krofna.Ma ja sam svuda to trazio, nema sansone da se nadje. Vazda ili neki vestak ili uzeglo ili americko glazirano smece.A kod tog milosa preko puta pravnog sam dobio najgore trovanje u srbiji, ima 10 godina. Veseli sendvicic me pozdravio, od onda nista kod njih.
gospa buba Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 ne znam dal je to taj isti milosh, ovaj hara u lancu po novom beogradu.
gospa buba Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) s nashe strane nisu postojali u doba tvog trovanja, bar ne da ja znam... no dobro. krofna je bila ok. a i nachelno nisu loshi. Edited November 16, 2017 by gospa buba
renne Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Kukate za babama, jurite babine kolace po poslasticarnicama ... a da prionete na vanglu za mesenje vam ne pada na pamet [emoji38]ol:Kuj bre kuka
jms_uk Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Ja za tu rec, langos, nisam nikad ni cuo. Morate da dodate i neku geografsku odrednicu, ovako zbunjuje malo. Sent from my iTelephone using Tapatalk
hansolo Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Kuj bre kuka Pa svi nesto nisu jeli 20-30 godina i nema toga da se kupi vec gotovo :). Te krofne su bratbratu sat vremena posla sa sve dizanjem testa tokom kojeg mozes i jednu epizodu piki blajndersa da pogledas, ne mora se ispeci dvesta komada pa da si ceo dan pored sporeta. :)
gospa buba Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 ne mora se ispeci dvesta komada kako to mislish ^_^
hansolo Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) kako to mislish ^_^ pa dobro neces ispeci ni dve-tri ... Edited November 16, 2017 by hansolo
renne Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Pa svi nesto nisu jeli 20-30 godina i nema toga da se kupi vec gotovo :). Te krofne su bratbratu sat vremena posla sa sve dizanjem testa tokom kojeg mozes i jednu epizodu piki blajndersa da pogledas, ne mora se ispeci dvesta komada pa da si ceo dan pored sporeta. :)To ovi ostali. Ja krofne i mekike i ostale zezalice pravim na nedeljnoj bazi
hansolo Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 To ovi ostali. Ja krofne i mekike i ostale zezalice pravim na nedeljnoj bazi fist bump
beta Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 nije problem zamesiti testo ali je problem prženje. iz dna duše mrzim miris prženja u kuhinji i po kući. taj smrad se kao za inat uvuče u sve i tri dana posle pravim promaju po kući kako bih izjurila prž iz zidova. jedino da instaliram šporet napolju.
Recommended Posts