November 5, 20177 yr On 5. 11. 2017. at 20:46, jms_uk said: Ti si ja (od onda). i ja sam ti :D mama moje najbolje drugarice iz detinjstva je umela od jednog tetrapaka jogurta da napuni 5 šolja tako što je dodavala to prokuvano mleko s kajmakom. osim što me je to teralo na povraćanje dugo me je držalo u uverenju da postoji neki jogurt po kome se vata kajmak ali da se u mojoj kući na sreću ne kupuje baš taj.
November 5, 20177 yr uh, ja nisam mogla piti te komadiće kajmaka, mnogo suza sam isplakala zbog toga, je l mleko je zdravo, bljak. ni danas ne mogu da ga pijem, osim u kafi
November 5, 20177 yr On 5. 11. 2017. at 20:45, beta kentauri said: jao kako ja mrzim mleko. samo kad se setim terora pijenja mleka, tog sveže kuvanog pa kad se odozgo uvati kajmak. i sad oću dušu da ispustim. isto. ne pijem mleko od dvanaeste godine, osim u kafi.
November 5, 20177 yr Mleko je divno, ladno iz frizidera. A taj kajmak se naravno ne pije, skuplja se usoljen u cinijicu pa se maže na leba Ovde mož da kuvaš kolko oćeš, nikad kajmaka Edited November 5, 20177 yr by aram
November 5, 20177 yr On 5. 11. 2017. at 21:36, aram said: Mleko je divno, ladno iz frizidera. A taj kajmak se naravno ne pije, skuplja se usoljen u cinijicu pa se maže na leba +takoje Edited November 5, 20177 yr by gospa buba
November 5, 20177 yr bolje od kajmaka s kuvanog mleka su zagoretine sa dna serpe. to sam obozavala. i ono sto se vatalo na liniji mlekostaja takodje nije bilo lose za struganje kasikom.
November 5, 20177 yr On 5. 11. 2017. at 21:47, darling said: bolje od kajmaka s kuvanog mleka su zagoretine sa dna serpe. to sam obozavala. i ono sto se vatalo na liniji mlekostaja takodje nije bilo lose za struganje kasikom. E dobro, ovo je već pretErano
November 5, 20177 yr On 5. 11. 2017. at 21:36, aram said: Mleko je divno, ladno iz frizidera. A taj kajmak se naravno ne pije, skuplja se usoljen u cinijicu pa se maže na leba meni uopšte ne ide u glavu da ta bezukusna gadna skrama sa mleka ima veze sa kajmakom koji se maže na leb. to je neka zaverenička laž i ja u to ne verujem. volim ladno mleko uz nutelu na leb i volim kajmak na ćevape a posebno na vruće prženice.