slepa živana Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ti si ja (od onda). i ja sam ti :D mama moje najbolje drugarice iz detinjstva je umela od jednog tetrapaka jogurta da napuni 5 šolja tako što je dodavala to prokuvano mleko s kajmakom. osim što me je to teralo na povraćanje dugo me je držalo u uverenju da postoji neki jogurt po kome se vata kajmak ali da se u mojoj kući na sreću ne kupuje baš taj.
svashtabezneshto Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 uh, ja nisam mogla piti te komadiće kajmaka, mnogo suza sam isplakala zbog toga, je l mleko je zdravo, bljak. ni danas ne mogu da ga pijem, osim u kafi
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 bre ja bi ustajala nocu da pijem mleko. i onda i sad.
ordi Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 jao kako ja mrzim mleko. samo kad se setim terora pijenja mleka, tog sveže kuvanog pa kad se odozgo uvati kajmak. i sad oću dušu da ispustim. isto. ne pijem mleko od dvanaeste godine, osim u kafi.
aram Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Mleko je divno, ladno iz frizidera. A taj kajmak se naravno ne pije, skuplja se usoljen u cinijicu pa se maže na leba Ovde mož da kuvaš kolko oćeš, nikad kajmaka Edited November 5, 2017 by aram
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Mleko je divno, ladno iz frizidera. A taj kajmak se naravno ne pije, skuplja se usoljen u cinijicu pa se maže na leba +takoje Edited November 5, 2017 by gospa buba
nisam ja Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 najbolji su ovi što ne volU mleko al ga turaju u kavu. pa ko vas tera jebote .
darling Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 bolje od kajmaka s kuvanog mleka su zagoretine sa dna serpe. to sam obozavala. i ono sto se vatalo na liniji mlekostaja takodje nije bilo lose za struganje kasikom.
aram Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 bolje od kajmaka s kuvanog mleka su zagoretine sa dna serpe. to sam obozavala. i ono sto se vatalo na liniji mlekostaja takodje nije bilo lose za struganje kasikom. E dobro, ovo je već pretErano
slepa živana Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Mleko je divno, ladno iz frizidera. A taj kajmak se naravno ne pije, skuplja se usoljen u cinijicu pa se maže na leba meni uopšte ne ide u glavu da ta bezukusna gadna skrama sa mleka ima veze sa kajmakom koji se maže na leb. to je neka zaverenička laž i ja u to ne verujem. volim ladno mleko uz nutelu na leb i volim kajmak na ćevape a posebno na vruće prženice.
Recommended Posts