Lancia Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 U tom pakovanju, zezas? ja to nisam video vekovima.
Krošek Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 te kese su bile tezak horor pa nisu ako imaš držač, onda su ekstra, pogotovo jogurt
Lancia Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Krecana, jbg. Mi smo doduse samo tamanili piramide.
SNARC Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Mi smo mleko odmah kuvali (kako smo se zaprepastili kad smo culi da ipak ne mora) i drzali u serpici. Drzac nikad nisam video..i jos uvek ne kapiram cemu jebote :) Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
nisam ja Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Jao jeste. I jogurt je bio u kesi. Misim ima ga i sada od ovih manjih mlekara. Iz ove perspektive mi to super. Ove zgužvane plastične flaše su baš kabast otpad.
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Mi smo mleko odmah kuvali (kako smo se zaprepastili kad smo culi da ipak ne mora) i drzali u serpici. Drzac nikad nisam video..i jos uvek ne kapiram cemu jebote :) Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk tako je. nije bilo potrebe za drzanjem. il se skuvalo odmah, ili se projektovalo u budnucnost smrzavanjem. ne secam se jogurta u kesi uopshte. secam se samo tetraedara i chasha. Edited November 5, 2017 by gospa buba
nisam ja Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Mi smo mleko odmah kuvali (kako smo se zaprepastili kad smo culi da ipak ne mora) i drzali u serpici. Drzac nikad nisam video..i jos uvek ne kapiram cemu jebote :) Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Pa kad nećeš da prokuvavaš onda daš kesi egzoskelet, da mož da stoji otvorena u fridžu.
hansolo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Moguce je da tako pakuju jos samo neke manje lokalne mlekare pa zato nema u vecim marketima u BG ...
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) ali zashto da stoji otvorena? panchevachka pravi mleko u kesi. Edited November 5, 2017 by gospa buba
Krošek Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 kada doziraš mleko onda je zgodno, ali primarno je taj držač za jogurt da se sipa u čašu gospocki
hansolo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Valjda zato sto nisu svi ko moj cale koji je litru bez problema tamanio u cugu .... da ne stoji :)) Kad dobije tu potporu onda moze da se sipa ko iz bokala pa ne treba da prerucujes iz kese .... logicno :) Edited November 5, 2017 by hansolo
Lancia Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Kod nas bilo kao kod SNARCa, nista ti gej fensi drzaci.
Recommended Posts