November 2, 201212 yr On 1. 11. 2012. at 20:19, orderka said: pazarila sam danas u maksiju baninijeve vocne poljupce i nezne simpatije, one ko sto su nekad bili, devedeset i neke.jel to od skoro opet pocelo?prijatno sam iznenadjena bas.+1
November 2, 201212 yr odmah danas idem po nj, ne pitam sta kosta, tim prije sto ne smijem da se prezderavam slatkim pa me bas briga, zaustavicu se na max 2 kom :Dti banini su jedino sto cu da ostavim u trajnom pamcenju kad jednom odem na brisanje 90tih iz mozga. u stvari, oni i pulp.
November 7, 201212 yr Quote pazarila sam danas u maksiju baninijeve vocne poljupce i nezne simpatije, one ko sto su nekad bili, devedeset i neke.jel to od skoro opet pocelo?prijatno sam iznenadjena bas. Dobri su, ali ih siju Tamni vragolani [u obliznjem Maksiju prvi otisli]. Bravo za Banini.
November 7, 201212 yr On 2. 11. 2012. at 8:40, renne said: Nezne simpatije 95 dinara tri komada :(Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2U obliznjem miniMaxiju™ svi po 80 kinti. Jos sad bio neki popust, pali na 65 ovi Poljupci i Simpatije (Vragolana nije bilo :()