assück Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 pazarila sam danas u maksiju baninijeve vocne poljupce i nezne simpatije, one ko sto su nekad bili, devedeset i neke.jel to od skoro opet pocelo?prijatno sam iznenadjena bas.+1
morgana Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 salite se da opet ima tamnih vragolana i njeznih simpatija :oobozavala sam ih.
renne Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ima, ima. i dalje su fenomenalno ukusni i meki. A to su i voćni poljupci
renne Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Nezne simpatije 95 dinara tri komada :(Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
morgana Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 odmah danas idem po nj, ne pitam sta kosta, tim prije sto ne smijem da se prezderavam slatkim pa me bas briga, zaustavicu se na max 2 kom :Dti banini su jedino sto cu da ostavim u trajnom pamcenju kad jednom odem na brisanje 90tih iz mozga. u stvari, oni i pulp.
morgana Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 dada, pulp bend. mada i pulp fiction, sad kad razmislim.
reg Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 pazarila sam danas u maksiju baninijeve vocne poljupce i nezne simpatije, one ko sto su nekad bili, devedeset i neke.jel to od skoro opet pocelo?prijatno sam iznenadjena bas. Dobri su, ali ih siju Tamni vragolani [u obliznjem Maksiju prvi otisli]. Bravo za Banini.
Calavera Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Nezne simpatije 95 dinara tri komada :(Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2U obliznjem miniMaxiju™ svi po 80 kinti. Jos sad bio neki popust, pali na 65 ovi Poljupci i Simpatije (Vragolana nije bilo :()
Recommended Posts