noskich Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Bila je i ona tamna cokolada sa rizom koju nikako nisam voleo jer je bila tvrda kao kamen!Pakovanje sa imitacijom kineskih znakova i nekim crtezom, ne secam se kroz maglu.
Аврам Гојић Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Lepo, lepo, zvanicna cokolada planinskih trupa Waffen SS :)
morgana Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Bila je i ona tamna cokolada sa rizom koju nikako nisam voleo jer je bila tvrda kao kamen!Pakovanje sa imitacijom kineskih znakova i nekim crtezom, ne secam se kroz maglu.to je valjda mikado, jel?
morgana Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 ovo je već opsesija.:(http://www.youtube.com/watch?v=d9kEr_0jju4
iDemo Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 nego: Da, nije Kras nego Kandit. vishe puta (u sekundi).
zorglub Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 U velikom kartonskom pakovanju više malih euro-blokova, uvijenih u Diznijeve likove.Galija sa mlečnim punjenjem, vrlo dobra zamena za Kinder Ladu.Čokolada s rižom je YoYo. Retko kad Mikado.
Hamlet Strašni Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jel sr seća neko kremipana? Agronom valjda. Polukrugovi od čokolade punjeni nečim?бај народни тапаталк 2
ToniAdams Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 U velikom kartonskom pakovanju više malih euro-blokova, uvijenih u Diznijeve likove.Galija sa mlečnim punjenjem, vrlo dobra zamena za Kinder Ladu.Čokolada s rižom je YoYo. Retko kad Mikado.uvek sam mislio da ti imaju bolji ukus od ostalihJel sr seća neko kremipana? Agronom valjda. Polukrugovi od čokolade punjeni nečim?бај народни тапаталк 2ih, kako ne, secerna tabla, nije tu bilo mnogo cokolade. sad bi jeo :(
aram Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jel sr seća neko kremipana? Agronom valjda. Polukrugovi od čokolade punjeni nečim?Agrokomerc, omiljena marenda :D
morgana Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) meni su bili ok super i mond. i one sa vocnim punjenjem, samo ti i volim te. Edited July 29, 2012 by morgana
assück Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 meni su bili ok super i mond. i one sa vocnim punjenjem, samo ti i volim te.super super s'grozdjicama, s'ljesnjakom i rizom*super sendvic!* tu-turutu-tu-tu-tuuuusuper super s'krispijem, super s'karamelomtu-ru-tutu-tu-tusest cokoladnih okusaaaaaaa...
Hamlet Strašni Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Agrokomerc, omiljena marenda :DMi smo imali agrokometcov kiosk u školskom dok ga nema nije obio. Posle je na zidu pisalo Meho je obro kioskŠto je dosta neobično jer je u pitanju sin ili unuk jednog od braće Pozderac Doduše možda je bila politička porukaбај народни тапаталк 2
iDemo Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 meni su bili ok super i mond. i one sa vocnim punjenjem, samo ti i volim te.kako ono beshe - super, super s grozdjicama, leshnjakom & rizom... super sendvic. garant negde ima youtube al' nemam sad vremena da se s time bakcem.
Recommended Posts