Jump to content
IGNORED

Prehrambena YU nostalgija

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Bila je i ona tamna cokolada sa rizom koju nikako nisam voleo jer je bila tvrda kao kamen!Pakovanje sa imitacijom kineskih znakova i nekim crtezom, ne secam se kroz maglu.

Posted
runolist.gif
Lepo, lepo, zvanicna cokolada planinskih trupa Waffen SS :)
Posted
Bila je i ona tamna cokolada sa rizom koju nikako nisam voleo jer je bila tvrda kao kamen!Pakovanje sa imitacijom kineskih znakova i nekim crtezom, ne secam se kroz maglu.
to je valjda mikado, jel?
Posted

njih ima i sada, i do jaja su mi uvek bile

Posted
to je valjda mikado, jel?
ovo je već opsesija.
Posted
nego: TutiFruti1.13811.JPG
Da, nije Kras nego Kandit. :Hail: vishe puta (u sekundi).
Posted

U velikom kartonskom pakovanju više malih euro-blokova, uvijenih u Diznijeve likove.Galija sa mlečnim punjenjem, vrlo dobra zamena za Kinder Ladu.Čokolada s rižom je YoYo. Retko kad Mikado.

Posted

Jel sr seća neko kremipana? Agronom valjda. Polukrugovi od čokolade punjeni nečim?бај народни тапаталк 2

Posted
U velikom kartonskom pakovanju više malih euro-blokova, uvijenih u Diznijeve likove.Galija sa mlečnim punjenjem, vrlo dobra zamena za Kinder Ladu.Čokolada s rižom je YoYo. Retko kad Mikado.
uvek sam mislio da ti imaju bolji ukus od ostalih
Jel sr seća neko kremipana? Agronom valjda. Polukrugovi od čokolade punjeni nečim?бај народни тапаталк 2
ih, kako ne, secerna tabla, nije tu bilo mnogo cokolade. sad bi jeo :(
Posted
Jel sr seća neko kremipana? Agronom valjda. Polukrugovi od čokolade punjeni nečim?
Agrokomerc, omiljena marenda :D
Posted (edited)

meni su bili ok super i mond. i one sa vocnim punjenjem, samo ti i volim te.

Edited by morgana
Posted
super super s'grozdjicama, s'ljesnjakom i rizom*super sendvic!* tu-turutu-tu-tu-tuuuusuper super s'krispijem, super s'karamelomtu-ru-tutu-tu-tusest cokoladnih okusaaaaaaa...
Posted
Agrokomerc, omiljena marenda :D
Mi smo imali agrokometcov kiosk u školskom dok ga nema nije obio. Posle je na zidu pisalo Meho je obro kioskŠto je dosta neobično jer je u pitanju sin ili unuk jednog od braće Pozderac Doduše možda je bila politička porukaбај народни тапаталк 2
Posted
kako ono beshe -
super, super s grozdjicama, leshnjakom & rizom... super sendvic.
garant negde ima youtube al' nemam sad vremena da se s time bakcem.