Lancia Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 1 hour ago, adam said: meni te zlatne kapi uvek bile uzas. al zato vitasok obozavao. posebno pomorandzu. ni ostali nisu bili losi al pomorandzu obozavao. to sam mogao piti od jutra do sutra al roditelji branili. hitleri! Isto, cak im je i fakin kruska bila fenomenalna. Vitasok je grozan, zato sto se popije na eks u sekundi i posle nema 1
mlatko Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 pravda za [mention=5803]mlatko[/mention]! [emoji34](Otkud) zna Zorgi da ne jedem to ja, enomi stoji načeta tegla Nutele od pre korone u dispensi
Tresko Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 2 hours ago, zorglub said: Forumaški Talijani @Tresko@Poludziber i koliko vas ima - aj' kad uzmognete, kad vam je usput i nije vam mrsko, da probate Gandolin Eurocrem i javite jel' to - to? Vidim da izgleda još postoji, iako iskreno ja to ovde nikad nisam video na rafovima nigde. Mada, ja Eurocrem nisam jeo ni dok sam živeo u Srbiji.
slepa živana Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 u jednom društvu glumaca amatera kad se neko previše uobrazi govorilo se, ma on je sad zvezda majonez 2 1
renne Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 1 hour ago, Lancia said: Nije valjda da vam nedostaje majonez ¿ Zvijezda i dalje najbolji majonez 2
Svemir Zeka Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 2 hours ago, renne said: Turska kava je sad domaća kava, pođeđe i srpska kava 1
Filozof manijak Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 A žena od sultana je sad švalerka od vožda 1
Recommended Posts