namenski Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 49 minutes ago, fikret selimbašić said: Najhrabriji su to radili unutar škole A jos hrabriji u autobusu GSP-a... Pa se onda majstortm polomi od kocenja misleci da je nesto u masini puklo... 2
mlatko Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 MojaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 4
Krampa Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Jel neko od vas ko dijete lizao ono što se trudnicama davalo, kao neki suplimenti. Bilo ljubičasto, super ukusa. U kesicama se kupovalo. Pokušavam da se sjetim ali slabo
April Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 Ja sam volio da nakon ispijanja napušem kesicu, bacim je na tvrdu podlogu i onda je udarim stopalom da pukne, gađa se otprilike trećina površine kesice i znala je žestoko da prasne. Najhrabriji su to radili unutar škole [emoji4]Jedan pametni pukao dok smo gledali Noć veštica u tv saliSent from my M2102J20SG using Tapatalk 2
Greek Freak Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 6 minutes ago, Filozof manijak said: Tko pije tri srca... "...ne pije Jamnicku"? 1
slepa živana Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 crnogorci u toj reklami salivaju stravu evo jedan kaver
zorglub Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 (edited) On 7.2.2022. at 21:31, igoraki said: zlatne kapi Najbolji sok ikad. PS: Pored one sa rumom, bila je Galija sa mlečnim punjenjem, obožavao je. Edited February 18, 2022 by zorglub
adam Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 meni te zlatne kapi uvek bile uzas. al zato vitasok obozavao. posebno pomorandzu. ni ostali nisu bili losi al pomorandzu obozavao. to sam mogao piti od jutra do sutra al roditelji branili. hitleri! 1
zorglub Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Forumaški Talijani @Tresko@Poludziber i koliko vas ima - aj' kad uzmognete, kad vam je usput i nije vam mrsko, da probate Gandolin Eurocrem i javite jel' to - to?
Recommended Posts