tonyk Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 www.kokosokovi.rs Nije da nema i dalje.Videh u pekari
Jeremija Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 (edited) 19 minutes ago, igoraki said: to je ovo čudo, ne bih se nikad setio po imenu ali kad si napisao čaše za jogurt, tu sam se setio...bila neka teška hemija Ova sa narandzom je bila strašna, nama su negde u petom-šestom razredu dozvolili pekaru u školskom dvorištu, ali je uz burek i ostalo bila u ponudi i ova naranđa, izuzetno jaka esencija, sećam se (ukusa) i posle tipa 35 godina... Edited February 7, 2022 by Jeremija 1 1
Zverilla Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 41 minutes ago, igoraki said: to je ovo čudo, ne bih se nikad setio po imenu ali kad si napisao čaše za jogurt, tu sam se setio...bila neka teška hemija Svaka cast, gde ih iskopa "Pomorandža" je retko gadno pice, ostalih se ne sećam 1
morgana Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 kad smo kod čaša za jogurt, zajo jogurt s ukusom jagode, obožavala sam ga mada, što bi kolinda rekla, #nijesedesilo
igoraki Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 3 minutes ago, Zverilla said: Svaka cast, gde ih iskopa valjaju ljudi na kupindu, praznu ambalažu Bile su i ove zlatne kapi, sećam se medvedića, isto esencija hemije 1 2
Popular Post slepa živana Posted February 7, 2022 Popular Post Posted February 7, 2022 i ovaj žilav što neće nikako da se probuši 8 6
Jeremija Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Taj su svi nosili na ekskurzije, po tome ga i pamtim, ukus je bio solidan...
Lancia Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 26 minutes ago, slepa živana said: i ovaj žilav što neće nikako da se probuši Voji Fantomu je u petom-sestom razredu keva spremila paprikas u serpici za ekskurziju, kako autobus trucne, tako poskakuje meso i krompir iz serpice a on debelim prstima pokriva ivice, da nesto ne iskoci. Poklopac je bio na tufne sa sve lastishem, danas sam se setio toga, kad su devojke ovde mastale o kisobranima. A jbg, nije pio ovaj sok, vec onu groznoslatku malinu na razmucivanje, hteo sam ustvari da kvotujem Jeremiju, sad me mrzi da premestam
Reaktor Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 51 minutes ago, slepa živana said: i ovaj žilav što neće nikako da se probuši Bugari mu zabili slamku u leđa 1 1
Lancia Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 1 minute ago, Reaktor said: Bugari mu zabili slamku u leđa Pa nije nishki sok.
Popular Post fikret selimbašić Posted February 8, 2022 Popular Post Posted February 8, 2022 8 hours ago, slepa živana said: i ovaj žilav što neće nikako da se probuši Jeste žilava folija, zato se slamčica ubada u dno. Ja sam volio da nakon ispijanja napušem kesicu, bacim je na tvrdu podlogu i onda je udarim stopalom da pukne, gađa se otprilike trećina površine kesice i znala je žestoko da prasne. Najhrabriji su to radili unutar škole 11
Filozof manijak Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 To su svi voleli, meni bi se najčešće ispuhala kesica, nikako da prasne 1
fikret selimbašić Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 2 minutes ago, Filozof manijak said: To su svi voleli, meni bi se najčešće ispuhala kesica, nikako da prasne Mora to da se izvježba, ne treba velika sila, odmjeren i dobro plasiran udarac i bum, ako krkanišeš ima da okilaviš 1 2
Recommended Posts