radisa Posted February 4 Posted February 4 Just now, Time Crisis said: Ovo izgleda do daljnjeg Nisma bio skoro dve nedelje u NS, i sinoć krenem da operem zube u 1 sat i... Opet sam prao zube kiselom... Jebem im mater žvrljavu, jedva čekam da se promeni vlast pa da saznamo šta rade, govna skata... 1 1
brusli Posted February 4 Posted February 4 Cek, ako sad nemate vodu, sta ce biti u julu, ima iz Dunava da je nosite.
Ros Posted February 5 Posted February 5 22 hours ago, brusli said: Cek, ako sad nemate vodu, sta ce biti u julu, ima iz Dunava da je nosite. sta nam tesko? samo da se nosi uzvodno od stranda
mire Posted February 13 Posted February 13 gotovo je s vodom u ns, do daljnjeg sve žile prazne pumpama gledam rupetinu za buduću zgradu u vojvode stepe, suva kao barut, a tu je nekad bilo prilično podzemnovodno
giuseppe Posted February 13 Posted February 13 Odjutros se kao vratila voda, ali na jedno 2/3 pritiska. Jbt, tuširajte se dok možete, kad grane proleće prelazimo na dezodoranse. 1 1
lord_s Posted February 13 Posted February 13 I opet, bitno je zarad fact checkinga, jer smo (ne ovaj forum dapace, ali generalno kao narod) vrlo kratkog i selektivnog pamcenja - NS grad (bilo je problema u Veterniku, prigradskim, da se ne lazemo), ali NS grad nikada, ali nikada nije imao problema sa vodosnabdevanjem, do ovih poslednjih par godina i divlje gradnje i kada su se Vodovoda dohvatili SNS strucnjaci. Pili smo vodu sa cesme, niko nije kupovao vodu sem Proloma za bubrezi. Ovi skorasnji problemi nisu nista drugo nego direktno i nedvosmisleno povezani sa divljom gradnjom bez nadzora, zgradurinama bez upotrebnih dozvola, finansiranim necistim novcem u jednoj od najvecih operacija pranja para mozda ikada u nasoj drzavi. Oduvek sam hteo da upotrebim izraz 'dapace', nadam se da je pravilno 7
le petit nicolas Posted February 13 Posted February 13 (edited) nije. al nema veze. ovih dana su nema veze dani. poz ed. moglo bi: ns nikad nije imao problema s vodom, dapace, bilo je dovoljno vode. Edited February 13 by le petit nicolas 1
Time Crisis Posted February 14 Posted February 14 Quote Delovi Novog Sada ostali su bez struje i vode oko 11 časova. Raspad sistema :/
brusli Posted February 14 Posted February 14 Jel to kad nema nocu vode, nema ceo NS, ili samo neki delovi ?
Ratamahatta Posted February 14 Posted February 14 A kvadrat 2 i po soma za kutije sibica od 50 kvadrata na po sata prevozom od centra Krv ti jebem 1
ivy Posted February 14 Posted February 14 kad nisam pala u nesvest kad sam cula da se stanovi u Veterniku izdaju za 450e
brusli Posted February 14 Posted February 14 Ondak nista, taman sam mislio da se preselim u NS, ali mi ne pada na pamet da se polivam u lavoru. 1 1
nesha taxista Posted February 16 Posted February 16 On 14. 2. 2025. at 13:21, brusli said: Jel to kad nema nocu vode, nema ceo NS, ili samo neki delovi ? Obično kod mene u prizemlju bude pomalo, tek da se recimo operu ruke, dok je na spratovima nula bodova.
Recommended Posts