February 4Feb 4 Just now, Time Crisis said: Ovo izgleda do daljnjeg Nisma bio skoro dve nedelje u NS, i sinoć krenem da operem zube u 1 sat i... Opet sam prao zube kiselom... Jebem im mater žvrljavu, jedva čekam da se promeni vlast pa da saznamo šta rade, govna skata...
February 5Feb 5 22 hours ago, brusli said: Cek, ako sad nemate vodu, sta ce biti u julu, ima iz Dunava da je nosite. sta nam tesko? samo da se nosi uzvodno od stranda
February 13Feb 13 gotovo je s vodom u ns, do daljnjeg sve žile prazne pumpama gledam rupetinu za buduću zgradu u vojvode stepe, suva kao barut, a tu je nekad bilo prilično podzemnovodno
February 13Feb 13 Odjutros se kao vratila voda, ali na jedno 2/3 pritiska. Jbt, tuširajte se dok možete, kad grane proleće prelazimo na dezodoranse.
February 13Feb 13 I opet, bitno je zarad fact checkinga, jer smo (ne ovaj forum dapace, ali generalno kao narod) vrlo kratkog i selektivnog pamcenja - NS grad (bilo je problema u Veterniku, prigradskim, da se ne lazemo), ali NS grad nikada, ali nikada nije imao problema sa vodosnabdevanjem, do ovih poslednjih par godina i divlje gradnje i kada su se Vodovoda dohvatili SNS strucnjaci. Pili smo vodu sa cesme, niko nije kupovao vodu sem Proloma za bubrezi. Ovi skorasnji problemi nisu nista drugo nego direktno i nedvosmisleno povezani sa divljom gradnjom bez nadzora, zgradurinama bez upotrebnih dozvola, finansiranim necistim novcem u jednoj od najvecih operacija pranja para mozda ikada u nasoj drzavi. Oduvek sam hteo da upotrebim izraz 'dapace', nadam se da je pravilno
February 13Feb 13 nije. al nema veze. ovih dana su nema veze dani. poz ed. moglo bi: ns nikad nije imao problema s vodom, dapace, bilo je dovoljno vode. Edited February 13Feb 13 by le petit nicolas
February 14Feb 14 Quote Delovi Novog Sada ostali su bez struje i vode oko 11 časova. Raspad sistema :/
February 14Feb 14 A kvadrat 2 i po soma za kutije sibica od 50 kvadrata na po sata prevozom od centra Krv ti jebem
February 14Feb 14 Ondak nista, taman sam mislio da se preselim u NS, ali mi ne pada na pamet da se polivam u lavoru.
February 16Feb 16 On 14. 2. 2025. at 13:21, brusli said: Jel to kad nema nocu vode, nema ceo NS, ili samo neki delovi ? Obično kod mene u prizemlju bude pomalo, tek da se recimo operu ruke, dok je na spratovima nula bodova.