stajebrebilo Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Kako nema komentara, reko Dačić da će ih posmenjuje ako ne nađu ko je pucao, što znači da znaju ko je, možda ga već i imaju ^_^ Misliš - Neša...
čekmeže Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Za mene će drug Ivica uvek biti ministar policijski -_-
Hella Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 idi tamo sa sprejem kad skroz okreče i napiši KO VAS JEBE ŠTO NISTE GLASALI rado ću ti platiti u utorak
nisam ja Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 jes pa da me prekreče. trebalo bi da građani, dok je ovaj 'čeripiker' još tu, ponesu svoja govna lepo od kuće i premažu deo zida. svako prema mogućnostima.
Krošek Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 ne znam zašto mračite, uvek može da se napravi novi lepši mural na čistoj podlozi, npr:
Hella Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 ne znam zašto mračite, uvek može da se napravi novi lepši mural na čistoj podlozi, npr: -1 svi su isti
stajebrebilo Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Juce sam prosao pored ovoga, sta to predstavlja, nisam skontao? Slucajno poslato sa Tapatoka
omiljeni Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 me de znam, verovatno neki proruski aktivistaTM koji je pao za slobodu u ukrajini. to treba pitati na ukrajinskom topiću. odmah prekoputa je centralna otačanstvena kancelarija srbsko-ruske stranke, a tačno 10cm iznad kontejnera je mural sa ruskim carom i nekim njegovim citatima. taj kraj stare detelinarej je ruska gubernija 1/1
Gojko & Stojko Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 malo je to mora još jače ovaj rad To je moj kraj, kaži da nisi dobio od noskicha SaE
Recommended Posts