Joshua Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 htela sad malo da se razonodim uzbudilnikovim podkastom, kad ono najn - ni kamen na kamenu. :(a starlete na fezbuku vele da od danas nisu više na asu, ali da će se vratiti na nekoj drugoj frekvenciji :soon:. raspolažemo li kakvim insajderskim informacijama?
copkillah Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Gospoda... Strašno: Novosađani sprečili da se obezbedi smeštaj beskućnicama po zimi Sedam Novosađanki, beskućnica, neće noćas, a ni tokom vikenda imati gde da prenoće, jer su stanari zgrade u Njegoševoj 3, gde su Centar za socijalni rad i Poslovni prostor našli mesto za ove žene sprečili da im se obezbedi prenoćište.
ToniAdams Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 bilo bi zgodno ako neko moze da napise o kojoj se poslasticari radi, da slucajno tamo ne zalutam ako mi padne secer dok sam u NS
Аврам Гојић Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 na toj adresi registrovana je poslastičarnica Stella. uvidom u podatke iz Agencije za privredne registre (odeljak "preduzetnici", ključne reči "poslastičarnica Stella" utvrdio sam da se vlasnica zove Duda Tafilović, a tu su i njeni ostali javno dostupni kontakt podaci.
Ravanelli Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 prvi red promocije ove knjige https://www.facebook.com/vojvodjanskarokenciklopedijamind=fucked
banatjanin Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 %$$$##čka materina.i posle se pitamo što Tišma ne voli da ide u u javnost. užas.
Aće Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 htela sad malo da se razonodim uzbudilnikovim podkastom, kad ono najn - ni kamen na kamenu. :(a starlete na fezbuku vele da od danas nisu više na asu, ali da će se vratiti na nekoj drugoj frekvenciji :soon:. raspolažemo li kakvim insajderskim informacijama?prelaze na jedan bg radio. prave im studio u ns trenutno.
banatjanin Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 na jedan BG radio?prelaze na b92odnosno već su prešli.
čekmeže Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Za jedno deset godina zameniće Gocu i Dragana u jutarnjem...Dobija i mesto moderatora na fb92.
Recommended Posts