January 20, 201411 yr htela sad malo da se razonodim uzbudilnikovim podkastom, kad ono najn - ni kamen na kamenu. :(a starlete na fezbuku vele da od danas nisu više na asu, ali da će se vratiti na nekoj drugoj frekvenciji :soon:. raspolažemo li kakvim insajderskim informacijama?
January 25, 201411 yr Gospoda... Strašno: Novosađani sprečili da se obezbedi smeštaj beskućnicama po zimi Sedam Novosađanki, beskućnica, neće noćas, a ni tokom vikenda imati gde da prenoće, jer su stanari zgrade u Njegoševoj 3, gde su Centar za socijalni rad i Poslovni prostor našli mesto za ove žene sprečili da im se obezbedi prenoćište.
January 25, 201411 yr bilo bi zgodno ako neko moze da napise o kojoj se poslasticari radi, da slucajno tamo ne zalutam ako mi padne secer dok sam u NS
January 25, 201411 yr na toj adresi registrovana je poslastičarnica Stella. uvidom u podatke iz Agencije za privredne registre (odeljak "preduzetnici", ključne reči "poslastičarnica Stella" utvrdio sam da se vlasnica zove Duda Tafilović, a tu su i njeni ostali javno dostupni kontakt podaci.
January 29, 201411 yr prvi red promocije ove knjige https://www.facebook.com/vojvodjanskarokenciklopedijamind=fucked
January 30, 201411 yr %$$$##čka materina.i posle se pitamo što Tišma ne voli da ide u u javnost. užas.
January 30, 201411 yr htela sad malo da se razonodim uzbudilnikovim podkastom, kad ono najn - ni kamen na kamenu. :(a starlete na fezbuku vele da od danas nisu više na asu, ali da će se vratiti na nekoj drugoj frekvenciji :soon:. raspolažemo li kakvim insajderskim informacijama?prelaze na jedan bg radio. prave im studio u ns trenutno.
January 31, 201411 yr Za jedno deset godina zameniće Gocu i Dragana u jutarnjem...Dobija i mesto moderatora na fb92.