Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

I ti daješ novce za ovo?

:fantom:

htela sad malo da se razonodim uzbudilnikovim podkastom, kad ono najn - ni kamen na kamenu. :(a starlete na fezbuku vele da od danas nisu više na asu, ali da će se vratiti na nekoj drugoj frekvenciji :soon:. raspolažemo li kakvim insajderskim informacijama?

bilo bi zgodno ako neko moze da napise o kojoj se poslasticari radi, da slucajno tamo ne zalutam ako mi padne secer dok sam u NS

na toj adresi registrovana je poslastičarnica Stella. uvidom u podatke iz Agencije za privredne registre (odeljak "preduzetnici", ključne reči "poslastičarnica Stella" utvrdio sam da se vlasnica zove Duda Tafilović, a tu su i njeni ostali javno dostupni kontakt podaci.

sranje za sranjem u ns

šala!1653456_712600868780724_771307652_n.jpginace-sam-iz-novog-sa.jpg

%$$$##čka materina.i posle se pitamo što Tišma ne voli da ide u u javnost. užas.

htela sad malo da se razonodim uzbudilnikovim podkastom, kad ono najn - ni kamen na kamenu. :(a starlete na fezbuku vele da od danas nisu više na asu, ali da će se vratiti na nekoj drugoj frekvenciji :soon:. raspolažemo li kakvim insajderskim informacijama?
prelaze na jedan bg radio. prave im studio u ns trenutno.

na jedan BG radio?prelaze na b92odnosno već su prešli.

:lolol: prodao se empejac znaci.

Za jedno deset godina zameniće Gocu i Dragana u jutarnjem...Dobija i mesto moderatora na fb92.