April 4, 201213 yr Stražilovo, Fruška Gora:Tabla je iz perioda 1945-1963, kada je još na snazi bio stari pravopis.
April 4, 201213 yr Sasvim moguće, malo mi je čudno da se potkrade takva slovna greška na mesinganoj ploči, proveriću kad budem otišao tamo sledeći put.
April 5, 201213 yr Nije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: pas mater govnarsku ustagovna odvratna navijačka. bagerom gaziti.
April 5, 201213 yr Nije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: pas mater govnarsku ustasto bi reko drug hella...
April 5, 201213 yr dosta je velika sisa ovaj olimpijacjeste, bas je pokvaren. ponasao se kao americka ambasada pred moleban, ili gejevi pred paradu.
April 5, 201213 yr jeste, bas je pokvaren. ponasao se kao americka ambasada pred moleban, ili gejevi pred paradu.ne znam da li si video, ali okačio je onu medicinsku kragnu, ko za sudnicu kada potplatiš doktora posle čukanja auta. čovek spreman za tužbu Edited April 5, 201213 yr by korindjar
April 5, 201213 yr u jebote, si se naljutio? nije on kriv, već preteruje sa kragnom i pregledom u urgentnom
April 5, 201213 yr Nije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: pas mater govnarsku usta Polako, polako, ne zaleći se.
April 5, 201213 yr u jebote, si se naljutio? nije on kriv, već preteruje sa kragnom i pregledom u urgentnomslazem se da je kragna preterivanje. zeni tako jednom pala na rame trun sa plafona, ali zaista truncica stiropora, u firmi gde sam radio, ona kragnu, neuropsihijatre, sud... to mi je bilo odvratno. no, ovo je situacija kada te neko sutira i udara. treba da stavi osam kragni, i da izdejstvuje sto vecu kaznu za divljaka. Edited April 5, 201213 yr by garoviks