Dr Arslanagić Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Stražilovo, Fruška Gora:Tabla je iz perioda 1945-1963, kada je još na snazi bio stari pravopis.
Anonymous Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Sasvim moguće, malo mi je čudno da se potkrade takva slovna greška na mesinganoj ploči, proveriću kad budem otišao tamo sledeći put.
banatjanin Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: pas mater govnarsku ustagovna odvratna navijačka. bagerom gaziti.
hattori Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: pas mater govnarsku ustasto bi reko drug hella...
Milogled Bluff Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Mnogo si nasilan. Kao da ti je Toni Adams drzao casove iz anger menadzmenta
Aće Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 dosta je velika sisa ovaj olimpijacjeste, bas je pokvaren. ponasao se kao americka ambasada pred moleban, ili gejevi pred paradu.
korindjar Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 (edited) jeste, bas je pokvaren. ponasao se kao americka ambasada pred moleban, ili gejevi pred paradu.ne znam da li si video, ali okačio je onu medicinsku kragnu, ko za sudnicu kada potplatiš doktora posle čukanja auta. čovek spreman za tužbu Edited April 5, 2012 by korindjar
korindjar Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 u jebote, si se naljutio? nije on kriv, već preteruje sa kragnom i pregledom u urgentnom
copkillah Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Nije mi bilo dobro kad sam ovo video, moram sa nekim da podelim :puke: pas mater govnarsku usta Polako, polako, ne zaleći se.
Aće Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 (edited) u jebote, si se naljutio? nije on kriv, već preteruje sa kragnom i pregledom u urgentnomslazem se da je kragna preterivanje. zeni tako jednom pala na rame trun sa plafona, ali zaista truncica stiropora, u firmi gde sam radio, ona kragnu, neuropsihijatre, sud... to mi je bilo odvratno. no, ovo je situacija kada te neko sutira i udara. treba da stavi osam kragni, i da izdejstvuje sto vecu kaznu za divljaka. Edited April 5, 2012 by garoviks
Recommended Posts