Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

стварно, где у стражиловској има тако нешто, то ми је успут кад идем на посао, па бих могао пробати :)

Posted (edited)

strazilovska, gde je bio gard, pa 7.62m u pravcu od fakultetacini mi se da se nedavno otvorilo. danas je nas troje pojelo oko kilu i po bureka500 din kgima:- burek- sirnica (ravncarski burek, u prevodu drzi zemo)- sa zeljem- mesano zelje, sir- visnjei mozda jabuke, mada nisam siguranimaju i neki kao preliv za ove slane. jos samo da se sete secera u prahu za visnjevacu

Edited by korindjar
Posted
gde je bio gard,
Ja tamo idem iskljucivo Wiki taksijem.
Posted

oce moci i na novim tablicama da okaci ime? jel radi jos uvek ili je rikno suzuki? ona je imala cash-sex taksi jos pre nego sto se onaj najveci saljivdzija srbije rodio'94 smo isli tamo negde na kikiriki, ona isla nasim busom, svaki dan je imala drugaciji drecavi kupaci, i drugog grka jebaca, obrnula nam turu jedno vece u disku

Posted

Gde je bre bio taj Gard, pa je sad burek?

Posted
Gde je bre bio taj Gard, pa je sad burek?
tebi je bolje da priznaš gde čaj kupuješ
Posted
pa je sad burek?
кад идеш стражиловском према факсу, прођеш крижање са радничком (где је бањалучки ћевап, магаза или како се већ зове сад), продужиш још напред и са десне стране последња стара зграда/кућа/грађевина (после иде нешто празног простора па оне зграде на ћошку где је палермо и остало) пише бурек испод сача, нисам још пробао додуше
Posted

ja jeo jutros, nije lose, mada ga korindjar malo pretera sa hvaljenjem

Posted

jos ti drhte kolena od straha pred konkurencijom

Posted

ajd ovako, nek se okupe novosadjani, jedan dan na taj burek pod sacom, a sutradan kod mene na gibanicu, pa da vidimo

Posted

zavisi koliko je dana stara, a ducijeve gibaje su kao vino...