January 27, 200817 yr da drug Melanholic izradi spisak novosackih forumasa/ica pa da vidimo kolika nam lokacija treba za druzenje...
January 27, 200817 yr stvarno? a koji si? di s bio?sad mi objasnio atreid, nisi to bila ti. mimoisli smo se, naleteo sam na ekipu i u ck i u izbi, ali u vreme kad su bili bez tebe. bice prilike.
January 27, 200817 yr Author da drug Melanholic izradi spisak novosackih forumasa/ica pa da vidimo kolika nam lokacija treba za druzenje...Pomoci cu koliko mogu ali mislim da je Atreid taj kohezivni faktor.
January 27, 200817 yr Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, nesha, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa. Po mogucstvu petkom uvece u Nublu, kako bi odnos muzjaka i zena bio oko prihvatljivog. Edited January 27, 200817 yr by Hustler
January 27, 200817 yr Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa.motala se ovuda i shapica, ne znam dal je neko sa njom u kontaktu.Po mogucstvu petkom uvece u Nublu.toooooo!
January 27, 200817 yr Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, nesha, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa. Po mogucstvu petkom uvece u Nublu, kako bi odnos muzjaka i zena bio oko prihvatljivog.malo mi to riba za nas macane...ali moze... Nisam nikad bio u Nubluu otkad nije Prostor. Aj natempiramo kad su one lezbo zurke?
January 27, 200817 yr Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, nesha, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa. Po mogucstvu petkom uvece u Nublu, kako bi odnos muzjaka i zena bio oko prihvatljivog.a jel ima još žena?
January 27, 200817 yr I ja sam zemska iz novog sada, al ovde samo voajerisem.Ja cu za stolom pored prisluskivati...
January 29, 200817 yr Author Nema zezanja, EXIT organizuje zurke za izvlacenje ljudi na glasanje u nedelju.
January 29, 200817 yr Doy mi kokosh su jos aktini? Nikada ih nisam sluasao, al rece mi da vredi, pa mozda i overim to u petak