Mp40 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 da drug Melanholic izradi spisak novosackih forumasa/ica pa da vidimo kolika nam lokacija treba za druzenje...
bup Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 stvarno? a koji si? di s bio?sad mi objasnio atreid, nisi to bila ti. mimoisli smo se, naleteo sam na ekipu i u ck i u izbi, ali u vreme kad su bili bez tebe. bice prilike.
melankolic Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 da drug Melanholic izradi spisak novosackih forumasa/ica pa da vidimo kolika nam lokacija treba za druzenje...Pomoci cu koliko mogu ali mislim da je Atreid taj kohezivni faktor.
korindjar Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 (edited) Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, nesha, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa. Po mogucstvu petkom uvece u Nublu, kako bi odnos muzjaka i zena bio oko prihvatljivog. Edited January 27, 2008 by Hustler
melankolic Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Cisto sumnjam da bi se hanzo prikazao nama smrtnicima. <_<
bup Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa.motala se ovuda i shapica, ne znam dal je neko sa njom u kontaktu.Po mogucstvu petkom uvece u Nublu.toooooo!
Mp40 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, nesha, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa. Po mogucstvu petkom uvece u Nublu, kako bi odnos muzjaka i zena bio oko prihvatljivog.malo mi to riba za nas macane...ali moze... Nisam nikad bio u Nubluu otkad nije Prostor. Aj natempiramo kad su one lezbo zurke?
korindjar Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 (edited) Pa zato i Bupovo navijanje Edited January 27, 2008 by Hustler
KristinaS Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ako ste ozbiljni za to okupljanje ja kontam da nas ima jedno 10 (kviz, hanzo, maistor, atreid, melankolic, fejk, nesha, mp40, kristina, bup i ja), minus neko ne dodje, znaci jedan sto forumasa. Po mogucstvu petkom uvece u Nublu, kako bi odnos muzjaka i zena bio oko prihvatljivog.a jel ima još žena?
shapica Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 I ja sam zemska iz novog sada, al ovde samo voajerisem.Ja cu za stolom pored prisluskivati...
melankolic Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 ... dedazec, debaser... ajmo jos, ko fali na spisku?
melankolic Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Nema zezanja, EXIT organizuje zurke za izvlacenje ljudi na glasanje u nedelju.
korindjar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Doy mi kokosh su jos aktini? Nikada ih nisam sluasao, al rece mi da vredi, pa mozda i overim to u petak
Recommended Posts