Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
MP40 odredjuje mesto i vreme (mislim, nema sanse da se i bez njega ne nadjemo svi u gradu; ipak je to NS). -_-
osmi februars?
Posted
osmi februars?
Cek da se malo oporavi od utiska upoznavanja forumasa.
Posted
cek, ti si ona plavicasta? ondak si upoznala i bupa.
stvarno? a koji si? di s bio?
Posted
Upoznala Atreida, fakea i melankolica :D danas, a juče hustlera :DEto dešavanja u Novom Sadu
Ovde svi druželjubivi, jedino mene niko ne zove :mellow:
Posted
Ovde svi druželjubivi, jedino mene niko ne zove :mellow:
hustlera upoznala slučajno na ulici, čovek me prepozno sa ppic. a za ovo troje sam znala da će biti u izbi pa otišla :rolleyes:
Posted
<_< Sve sto je lepo kratko traje.
zašto takva faca?pa držićemo se valjda još? :wink:
Posted
zašto takva faca?pa držićemo se valjda još? :wink:
Hocemo, naravno. :) Nismo stigli ni 3 reci cestito da razmenimo. :(
Posted
Hocemo, naravno. :) Nismo stigli ni 3 reci cestito da razmenimo. :(
ma sad ima da pričamo i pričamo, dok ti ne dosadi :) što s' tako nezadovoljan? :wink:
Posted
ma sad ima da pričamo i pričamo, dok ti ne dosadi :) što s' tako nezadovoljan? :wink:
ne brini kad zasedne toma trećeg biće srećan ko mali majmun.
Posted
Nisam nezadovoljan.Cuj, meni prica da dosadi? :D
Posted
Aha, vodim vas sve na ćepi. :wink:
Posted
koji toma? :wink:
Posted

Bolje da si bio sinoc na svirci u CK neg' sto brines ovde svetske brige.

Posted
Ovo bi moglo da bude dobro veceras: January, 26 2008 at Koncert: PUCKA KUHINJA, TONA,CK13 , Osijek, Novi Sad,Cost : 200din
Ovo nazalost nije bilo bas toliko dobro. Tona nesto kao neki HC, metal, stali? Sa jakim uticajem punka. Nadistorzirane gitare taman toliko da se ni ne cuje sta sviraju, vokal vrishti taman toliko de se necuju njegove vokalne sposobnosti, mnogo, mnogo buke, ne bas oko puno cega. Tako sam nesto i pretpostavljao ali zasto sam ja otisao uopste? Pticica mi jucer dojavila da je Tona obradila od Thin White Rope stvar Down In The Desert, inace meni jadnu od drazih. I, ne samo da su obradili nego je ekipa uzela pozamasno angazovanje u internacionalnom projektu tribute albumu posvecenom Thin White Rope. Akcija za svaku pohvalu i divljenje. Takodje je snimljeni Tribute album postavljen na internet za besplatno skidanje. Adresa sajta je: www.thinwhiteropetribute.info. Album zvuci vese nego dobro. Jos jednom, svaka cast na: Down In The Desert.m_3fb51c599264f8669b9fbd39e0e6a910.jpg
Upoznala Atreida, fakea i melankolica :D danas, a juče hustlera :DEto dešavanja u Novom Sadu
Eto, svako vece upoznajem po nekog sa foruma. :lol: