bup Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 MP40 odredjuje mesto i vreme (mislim, nema sanse da se i bez njega ne nadjemo svi u gradu; ipak je to NS). -_-osmi februars?
melankolic Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 osmi februars?Cek da se malo oporavi od utiska upoznavanja forumasa.
KristinaS Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 cek, ti si ona plavicasta? ondak si upoznala i bupa.stvarno? a koji si? di s bio?
Quizmaster Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Upoznala Atreida, fakea i melankolica :D danas, a juče hustlera :DEto dešavanja u Novom SaduOvde svi druželjubivi, jedino mene niko ne zove
KristinaS Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ovde svi druželjubivi, jedino mene niko ne zove hustlera upoznala slučajno na ulici, čovek me prepozno sa ppic. a za ovo troje sam znala da će biti u izbi pa otišla
KristinaS Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 <_< Sve sto je lepo kratko traje.zašto takva faca?pa držićemo se valjda još?
melankolic Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 zašto takva faca?pa držićemo se valjda još? Hocemo, naravno. :) Nismo stigli ni 3 reci cestito da razmenimo. :(
KristinaS Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Hocemo, naravno. :) Nismo stigli ni 3 reci cestito da razmenimo. :(ma sad ima da pričamo i pričamo, dok ti ne dosadi :) što s' tako nezadovoljan?
Gonzo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ma sad ima da pričamo i pričamo, dok ti ne dosadi :) što s' tako nezadovoljan? ne brini kad zasedne toma trećeg biće srećan ko mali majmun.
melankolic Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ma sad ima da pričamo i pričamo, dok ti ne dosadi :) što s' tako nezadovoljan? Nisam nezadovoljan.Cuj, meni prica da dosadi? :D
melankolic Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ne brini kad zasedne toma trećeg biće srećan ko mali majmun.Aha, vodim vas sve na ćepi.
KristinaS Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ne brini kad zasedne toma trećeg biće srećan ko mali majmun.koji toma?
melankolic Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Bolje da si bio sinoc na svirci u CK neg' sto brines ovde svetske brige.
Atreid Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ovo bi moglo da bude dobro veceras: January, 26 2008 at Koncert: PUCKA KUHINJA, TONA,CK13 , Osijek, Novi Sad,Cost : 200dinOvo nazalost nije bilo bas toliko dobro. Tona nesto kao neki HC, metal, stali? Sa jakim uticajem punka. Nadistorzirane gitare taman toliko da se ni ne cuje sta sviraju, vokal vrishti taman toliko de se necuju njegove vokalne sposobnosti, mnogo, mnogo buke, ne bas oko puno cega. Tako sam nesto i pretpostavljao ali zasto sam ja otisao uopste? Pticica mi jucer dojavila da je Tona obradila od Thin White Rope stvar Down In The Desert, inace meni jadnu od drazih. I, ne samo da su obradili nego je ekipa uzela pozamasno angazovanje u internacionalnom projektu tribute albumu posvecenom Thin White Rope. Akcija za svaku pohvalu i divljenje. Takodje je snimljeni Tribute album postavljen na internet za besplatno skidanje. Adresa sajta je: www.thinwhiteropetribute.info. Album zvuci vese nego dobro. Jos jednom, svaka cast na: Down In The Desert.Upoznala Atreida, fakea i melankolica :D danas, a juče hustlera :DEto dešavanja u Novom SaduEto, svako vece upoznajem po nekog sa foruma.
Recommended Posts