nesha taxista Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Da je samo zgrada, nego i troje poginulo.
Atreid Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Da je samo zgrada, nego i troje poginulo.Bio sinoc do grada i taman krenuo doma. Kad vatrogasci projurise pored nas, sve sa svjetlima i sirenama. I bas komentarisemo, sta je sad bilo? Kad dodjem doma, vidim na TVNS, gori Putnik, tad i napisah to gore, a jos se nije znalo za nastradale.
nesha taxista Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Da, to su javili tek ujutro, kad su sveli tragičan bilans. Ja sam bio tamo tek danas popodne. Spolja na prvi pogled ne izgleda tako strašno, a ulaz je još bio blokiran onim policijskim trakama.
nisam ja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ima snuker u novom sadu http://www.myspace.com/on_snooker
konzumer Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ništa, srušena je i dalje, bagerista uhapšen, ali neće da kaže ko mu je naredio.Naravno da neće, Bata bi ga ubio.
notenoughreasonsforclaire Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 (edited) Dvadesetog Dvanaestog u Novom Sadu sviraju „Veliki prezir“ (Lazino Tele@9PM), a verovatno negde nakon njih (pošto računam da će oba koncerta gotovo sigurno podjednako kasniti) nastupa i subotički bend „Pionir 10“ (Crna Kuća@10.30PM) te će stoga to veče predstavljati verovatno jedan od najlepših trenutaka u odlazećoj godini... Edited December 13, 2007 by notenoughreasonsforclaire
čekmeže Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 22.12. idijoti+ateisti+6 pek+grupa tvog života u ns tajmu, cena 800(1000)
Gonzo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 novi sad, miran grad. bilo nekad. ovo na bulevaru je bilo u flying dutchmanu, koliko sam uspeo da vidim u pinkovom dnevniku. PUCNJAVA I TUČA 17.12.2007.17:17 - Najmanje dve osobe su povređene, od kojih jedna teže, u pucnjavi na Bulevaru oslobođenja kod broja 54. Sukob je počeo u obližnjem kafiću između dve grupe mladića i nastavljen pucnjavom u kojoj je ispaljeno nekoliko revolverskih hitaca, saznaje TV "Panonija".Policija je privela dve osobe, a jedan od povređenih, sa tri prostrelne rane, prevezen je u Klinički centar Vojvodine. Ostali učesnici sukoba su pobegli i za njima se intenzivno traga.U sveopštoj tuči koja se u noći između subote i nedelje dogodila u klubu "Kontrast" teško su povređeni Bojan Č. (1987) i Nemanja Đ. (1984) koji su zadržani na Neurohirurgiji novosadskog Kliničkog centra.Prema rečima načelnika Urgentne hirurgije Zorana Đermanova, mladići nisu u životnoj opasnosti. On je naveo da je na Urgentnoj hirurgiji zbrinuto još 12 osoba, jedna je upućena na Kliniku za uho grlo i nos, druga na Kliniku za očne bolesti, dok je deset osoba nakon ukazane pomoći pušteno kući.Kako piše Dnevnik, tuča je izbila oko četiri sata ujutro, u njoj su učestvovali skoro svi gosti. Lokal je potpuno demoliran, bacane su čak i baklje, a u obračunu su stradale i devojke. (021)
nesha taxista Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Taj ''Kontrast'' je i pre bio opako mesto, prošle godine eksplodirala bomba ispred.
Atreid Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kontrast je ranije bio manje-vise OK, dok je bio techno klub. Bio sam nekoliko puta u nekim ludim vecerima. Sad ga je preuzela neka druga ekipa, pa je vec vise od godinu dana narodnjacko mjesto. Inace je bio i zapaljen, i bomba ispred njega, sad i ova masovna tuca. Pa onda kad je kazem Miralemu da su turbo-folk soundtrack zlocina, on me napadne, a evo, kus bolji dokaz od Kontrasta.
nesha taxista Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ma to je bio soundtrack naših ratova uopšte. Kad je krajem osamdesetih krenula pomama za tim, krenulo je i ...Sećam se da je početkom osamdesetih u novosadskoj srednjoj školi u koju sam išao bila sramota to slušati. Čak i da je neko to činio, ne verujem da bi priznao i pod najvećim mukama.
bup Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 kakva novinarska bravura!!!"Osim učesnika revolveraškog obračuna, niko od prisutnih nije doveden u neposrednu opasnost usled velikog broja ispaljenih hitaca. Samo je jedan zalutali metak završio u torti koja je u izlogu kafića čekala da bude pojedena. Kako smo saznali od radnika tog ugostiteljskog objekta, reč je o voćnoj torti s bananama, a posle kobnog hica nesrećna ranjena torta morala je biti bačena."gradjanski
dedazec Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 filmski front pocheo.program imate ovde - http://www.kinoklub.orgdanas u okviru zabave pionir 10, u subotu e-play, sve za dzabe sem piva, a ni ono nije skupo.
Atreid Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ko ne ode u Crnu Kucu 29. dec, u subotu na ATHEIST RAP i CRNO ISPOD NOKTA, ima 1 dobro zezanje gdje je upad za dz:
Recommended Posts