Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Ljudi , dobili smo i crkvenu televiziju! TV Beseda se zove. angry.png
Прикољу ли макар којег ћафира у прајм тајму?

A NS Plus? Je l to ono staro? :huh:

e, stvarno, pazi ns plus.

Kakva je situacija s radio stanicama u vezi tih dozvola?

Je l istina da u nsu postoji sala za skvosh? Jooj to bi bilo diivno! ^_^

Je l istina da u nsu postoji sala za skvosh? Jooj to bi bilo diivno! ^_^
postoji.ne znam tacno gde, ali postoji sigurno.

Na Kamenjaru, sa suprotne strane nasipa, negde na polovini.

l_01d2d89100085881e6a322bbe231490f.jpg

..a koliko je upad na Block Out sutra?

..a koliko je upad na Block Out sutra?
dva indeksa

^ sa cim? <_<

joj, ja bih na pionir 10, al nisam u srbiji...sta se na kraju desilo sa onom srusenom ogradom na tvrdjavi?

^ sa cim? <_<
Na ovo pitanje oduvek postoji samo jedan odgovor:SVE STO JE BESPLATNO!!!
joj, ja bih na pionir 10, al nisam u srbiji...sta se na kraju desilo sa onom srusenom ogradom na tvrdjavi?
Ništa, srušena je i dalje, bagerista uhapšen, ali neće da kaže ko mu je naredio.
l_b9b9705c6c661ae7a81a54926d36b2a0.gifI, jos veceras: The Moaners, Trema (SNP), 500 din upad.Sutra: Pankrti, 600 din upad. A, za novu godinu:
Nova godinaI ove godine "Zvezda film" organizuje "Filmsku i rokenrol Novu godinu". "Ljubav, drugarstvo i sloboda osnovne su vrednosti rokenrola, a to će i biti lajtmotiv dočeka 2008. u salama i holovima 'Arene'. Pre svega, tri rok benda prštaće kroz istoriju roka ? od Čaka Berija, preko 'Stounsa' i 'Bitlsa', do 'Pepersa' i 'Franca Ferdinanda'. Sviraće 'T.N.T.' iz Kragujevca :P , 'Branimir i neprijatelji' i 'Old Timers Band'. Centralni deo filmskog programa biće priča Stiva Raša o Badiju Holiju, film koji je dobio Oskara za muziku, a Gari Bjusi je nominovan za glavnu mušku ulogu. Svaki posetilac će, osim pića i hrane, bez ograničenja dobiti i prigodne filmske i muzičke poklone. Cene su: 1.500 dinara do 15. decembra, 1.800 do 25. decembra i 2.000 do kraja godine. Osim u 'Areni', karte se prodaju i u IPS-u i cedeteci 'Mungos'", poručuju iz "Zvezda filma".
TNT je svirao i prije nekoliko dana u Lazinom Teletu, a i ovi Branimirorvi neprijatelji...