Jump to content

HOROR filmovi

Featured Replies

Dobar je trejler za "Hereditary", nadajmo se da je i film takav.

• Replies 2.2k
  • Views 217.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da javim da sam sinoć gledao nosferatua uz pratnju orkestra i jebeni je spektakl 

• Meni je It Follows fenomenalan, najbolji soundtrack za horor film (i generalno) od Halloween-a. Taj film je jedan veliki vajb sastavljen od mnogo manjih vajbova (tipa, što su odabrali baš Deteoit za l

• Ok. Već pizdim.  Tako su uradili i rimejk Goodnight Mommy pre par godina, a ZAŠTO, KOME, ČEMU?!        

Posted Images

Priličo neverovatne kritike, sve pozitivne...jbg sad mi se bas gleda...:dry:

Čije kritike?

Kritičara.:fantom:

Autopsija Džejn Do  ima fin uvod, ali poslednja trećina me načisto razočarala.

Gledao sam ga kad se pojavio na kioscima, sad se više ni ne sećam samog kraja (ali znam da sam ispizdeo od poslednjih pola sata). Ostade mi utisak da je dobra ideja skliznula u kliše.

Pa nije da nisi u pravu donekle, i ja sam prizeljikivao neki bolji rasplet nego taj supernatural kresendo, ali film je svakako vrlo efektan i ima sve sastojke koji su potrebni 1 horor filmu, stoga je apsolutno za preporuku.

Edited by Nikodije

2000 za Nikodija. Oba filma dobra, iako je drugi više triler nego horor. Nemam puno problema ni sa krajevima.

17 hours ago, Nikodije said:

it comes at night

http://www.imdb.com/title/tt4695012/?ref_=fn_al_tt_1

i ovde je kraj mogao biti bolji, ali svejedno je jako dobar

:laugh:

Ovo je takvo sranje od filma da nemam reči. Tu negde u rangu 1 The happening-a...

A i Autopsija je onako...meh...

13 minutes ago, Apollo Creed said:

:laugh:

Ovo je takvo sranje od filma da nemam reči. Tu negde u rangu 1 The happening-a...

A i Autopsija je onako...meh...

Nemoj tako bahato da se razmećeš pomanjkanjem ukusa, čuvaj to za sebe  :p

Autopsija mi bila super iako na kraju otupelo a ovaj drugi se moze izbeci

-1

it comes at night ima  dobru doomsday atmosferu, gradjenje price, pride taj neki manjak informacija o tome sta se zapravo desava je bas onako creepy, obavezno stivo za fanove zanra

Edited by Nikodije

pa jbt...:laugh: