boshoku Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 poludobre horor i sajfaj filmove je generalno teško pronać ne očekujem ništa, pa kad dobijem malo, đipam (pričam o recentoj produkciji)
ToniAdams Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 slazem se. sem par spanaca i onog svedskog, ne secam se neceg da me je odusevilo.
agrarnasrbija Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 "Pljujem ti na grob" nije loš. (rimejk, prvi deo, drugi je bezveze)
copkillah Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 ma eden lejk Da, tu nema mnogo mudrosti. Jeziv film.
agrarnasrbija Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Onda neka bude Eden Lejk Ima još jedan fin film sličnog naziva, Eden Log, jako zanimljiv film.
Reaktor Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Može neka preporuka? Da je horor + da se odvija u prirodi + da nije dosadan kao "Pogrešno skretanje." http://www.imdb.com/title/tt0464196/
Pokojni Ruxin Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) Mislim da je severence najbolje izbalansirana horor komedija koju sam gledao. Daleko od toga da mi je omiljena ali cenim poduhvat. Horor komedije uglavnom prevagnu debelo na salu i komiku a ovde bas super rade oba zanra. Btw gledao sam tusk da vi ne bi morali. I sad ne morate. Edited December 4, 2014 by Ruxin
Miralem Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 eden lake jedva moze da se kvalifikuje za horror.
copkillah Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 eden lake jedva moze da se kvalifikuje za horror. da, žanrovski. ali je jeziviji od 95% horora
Hippie Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 uhh, dobra lista... svega par nepogledanih filmova; The 20 Best Atmospheric Horror Movies of All Time
ToniAdams Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Onda neka bude Eden Lejk Ima još jedan fin film sličnog naziva, Eden Log, jako zanimljiv film. zajebi to hipstersko sranje. gledaj ono sto sam ti rekao, a pored toga i the reef. isto priroda samo vodena. e to je jeziv film
agrarnasrbija Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Фала, фала. :) А превидео си једно питање, да случајно не знаш још пар добрих наслова који су у фазону "Јужњачке утехе"?
ToniAdams Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 sori, ne videh na vreme. pa ima toga koliko hoces, ja isto obozavam taj urbano srece ruralno fazon, ali malo koji su dobri poput juznjacke i deliverensa. meni je recimo okej originalni teksaski masakr motornom, mada sigurno nije ni blizu po kvalitetu ovom dvojcu. nazalost su uglavnom u pitanju reciklaze sa malo promenjenim motivima. seticu se jos neceg dobrog pa cu napisati.
MocaVukotic Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 samo cepaj waltera hilla lepo po redu, od početka do kraja, ne brini o žanru, sve je to jedan te isti film.
Recommended Posts