Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

jel gleo neko almodovara? a the dead?

Posted

nisam gledala the dead, al zato The Devil Inside kreche s prikazivanjem na badnjo vecenovi Almodovarov film je odlican.. ne razumem zasto ga ovde neki jure motkom, meni je od pocetka do kraja skroz do jaja

Posted

Zato što spada u "nije loš", mogao je u "izuzetan". Zato.

Posted

sto.. nije ti se svidlo kolko je Almodovar bizarno iso? sto se mene tice, slozichu se s ovime;Only someone as talented as Almodóvar could have mixed such elements without blowing up an entire movie

Posted

Nedovoljna razrada. Naročito nedostaje potpuniji uvid u unutrašnja dešavanja kod Vinsenta/Vere, prateći vremenski tok kroz radikalne zahvate i posledično odnos prema ostalim protagonistima, tu je praktično kroki odrađen, a vapilo je za boljim/dubljim sagledavanjem što bi čitavom filmu dalo na snazi i sadržajnosti. Ko omašen zicer u fudbalu.A zadnja scena je naročito go kurac,

Umesto nemuštog objašnjavanja, da se čitava scena sadržala od jednog jedinog međusobnog pogleda bez reči, bilo bi milion puta efektnije.

Posted
A zadnja scena je naročito go kurac,

Umesto nemuštog objašnjavanja, da se čitava scena sadržala od jednog jedinog međusobnog pogleda bez reči, bilo bi milion puta efektnije.

a kojim trikovima misis da bi to izveo, cak i Almodovar? vish da je od njega napravijo savrsenu zenstvenu zenu bez mane -- da ni majka ne prepoznaje

Posted

cek, ovaj novi sa Balvanderasom je horor ?! Pojma nisam imo :s_w: ... :downloading: ...

mmm :wub: ... znas je licno ? Vidim i ona zivi tamo negde preko bare
Posted

Voli neko one stare Kormanove? Meni je Bucket of Blood jedan od najboljih horora ikada, a ni Not of this world nije los. Obrade Poovih pripovedaka su malo izandjale za danasnji ukus, ali su svejedno medju najboljim klasicnim hororima (americkim).

Posted
Voli neko one stare Kormanove? Meni je Bucket of Blood jedan od najboljih horora ikada, a ni Not of this world nije los. Obrade Poovih pripovedaka su malo izandjale za danasnji ukus, ali su svejedno medju najboljim klasicnim hororima (americkim).
Da li možda misliš na genijalni film "House of Usher"? Ili fenomenalni "Pit and the Pendulum"? Slažem se..... Edgar Alan Po je jednostavno...... :Hail:
  • 3 months later...
Posted

konacno nesto sto odise Evil Dead dvojkom.....tcitw.jpg:Hail: hororcina i po.. s manama koje se, bar u mom slucaju, lako tolerisu