I*m with the pilots Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 "Suicide Club" mi je los, ali zato "La casa dalle finestre che ridono" [Pupi Avati, 1976] ima odlicnu atmosferu, sa majstorski ukombinovanim lepim a jezivim interijerima, arhitekturom, i okolinom..
copkillah Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Stake land - na temu vampira. Ok film.meni je malo bzv, priča ništa posebno, likovi krajnje bledi i neubedljivi. dao bih mu 5 ili 6 najviše.
Hippie Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 opaa, vidim Beogradzani che videti Don't Be Afraid of the Dark pre Amera.....
Hippie Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Don't Be Afraid of the Dark vrlo slabo obzirom da je na filmu radijo i del Toro.... citala sam kritike, al sam ipak zbog njega ocekivala vise......
palfoot Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 (edited) "Suicide Club" mi je los, ali zato"La casa dalle finestre che ridono" [Pupi Avati, 1976] zeder je ok ali la casa...ima bas to, sto treba!onakav kakav je don't look now trebao da ispadne. a onaj klavirski minimalizam na soundtracku je brrr, mom omiljenom kompozitoru gialla je sudjeno da bude neki anonimus ;) Edited September 11, 2011 by palfoot
palfoot Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 (edited) preporuka na slicnu temu, mali gradic i dark underbelly sa jezivim zenama i sokantnim twistom na kraju 99.9in a glass cage ste pretpostavljam gledali? od njega mi je mozda jedino mracniji i nepodnosljiviji sumrak bogova. http://www.youtube.com/watch?v=BpfBKcBECEU Edited September 12, 2011 by palfoot
BOOGIEMAN Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Poslednji dobar koji sam gledala je The Woman.http://www.imdb.com/title/tt1714208/Mnjah, konacno ga odgledah - dosta toga mi nije jasno, zasto i kako ... ali mi je brzo proslo dva sata(mada cenim vise zbog toga sto sam u protekla dva meseca mahom gledao bljuzgave rom-comove)Slican utisak ostavio i --> Saint...Stvarno ozbiljan deficit horor filmova, nije ni cudo sto je topic skoro presao na drugu stranu.Mozda ce The Thing ili Detention da ucine da zivne makar malo
Hippie Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ... u medzuvremenu Diablo Cody radi na Evil Dead rimejku
ToniAdams Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Mnjah, konacno ga odgledah - dosta toga mi nije jasno, zasto i kako ... ali mi je brzo proslo dva sata(mada cenim vise zbog toga sto sam u protekla dva meseca mahom gledao bljuzgave rom-comove)Slican utisak ostavio i --> Saint...Stvarno ozbiljan deficit horor filmova, nije ni cudo sto je topic skoro presao na drugu stranu.Mozda ce The Thing ili Detention da ucine da zivne makar malorimejk tj prikvel thinga? oce, sigurno
Hippie Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 uhh sunce ti http://www.youtube.com/watch?v=OyT7xMPurgw
Recommended Posts