Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted

Kao neko malo bolesno pozorište u kući, koje je napisao neki španski bolesni Siniša Pavić. Dakle, preporuka.

• +1 2
Posted

The First Omen

Prijatno iznenađen. Od prikvela i ributova obično dobijemo govno, ali ovo je sasvim pristojan film.

Spoiler

...koji je ostavio prostor za potencijalne nastavke

Posted

Večeras gledao još jedno ceđenje suve drenovine iz Osmi putnik franšize. Ali koliko god da je potrošeno, ume da bude zabavno i dalje, a ovaj nastavak uopšte nije loš.

Posted

neki jutjuberi snimili found footage horor koji je pokupio solidne kritike. meni nije ništa posebno, ali je dovoljno zanimljivo za no budget film i traje samo sat vremena. trebalo bi da ubace engleske titlove tho

Spoiler

Posted

odgledao najzad saint maud. volim film, mrzim sebe.

nego jel nismo spominjali social anxiety horor all my friends hate me? good shit!

Posted

I ja te mrzim Ruxine evo složili smo se konačno :fantom:

Posted

Aj nešto sa prva tri, to je valjda do one voice, onda se možda smuvamo, ovde su mi već njah

Posted

the cleansing hour

ovo je mnogo bolje nego što sam očekivao. ni malo strašno ali dosta zabavno. 

Posted

sorgoi prakov

moram da odmorim od found footage neko vreme, ne znam zašto ovo radim sebi 

Posted
On 30. 8. 2024. at 10:35, bags said:

Je li neko vec gledao ?

dobar stil i dobra gluma, ali dosta protraćenog potencijala na nedovoljno razvijen zaplet i half-baked koncepte, nisam oduševljen.

• Hvala 1
Posted

Onaj danski film sa prošlogodišnjeg (?!) FEST-a, ”Speak no evil”, snimljen 2022. (koji na kraju nisam poglefala zbog saveta odavde) su ladno rimejkovali Amerikanci i evo ga u Bgd bioskopma.

Zamalo da odem sad u Takvud, misleći da je u pitanju original…

Ne znam da li imamo temu “svi rimejkovi evropskih filmova koje su Amerikanci nepotrebno usrali” ni da li je potrebna (možda kao vodič ka originalnim filmovima)… Bar 2 moja omiljena filma jesu.

• +1 2
Posted
Just now, Moća said:

@pt 2.0Zašto samo evropskih?

Zapravo verovatno kopiraju accross the globe, ovi koje ja imam na pameti su evropski…

Posted
1 hour ago, pt 2.0 said:

Onaj danski film sa prošlogodišnjeg (?!) FEST-a, ”Speak no evil”, snimljen 2022. (koji na kraju nisam poglefala zbog saveta odavde) su ladno rimejkovali Amerikanci i evo ga u Bgd bioskopma.

Zamalo da odem sad u Takvud, misleći da je u pitanju original…

Ne znam da li imamo temu “svi rimejkovi evropskih filmova koje su Amerikanci nepotrebno usrali” ni da li je potrebna (možda kao vodič ka originalnim filmovima)… Bar 2 moja omiljena filma jesu.

Jedva čekam da gledam da poludim.

Biće shit, vidi se već po trejleru.

• Haha 1