Nikodije Posted August 30 Posted August 30 Kao neko malo bolesno pozorište u kući, koje je napisao neki španski bolesni Siniša Pavić. Dakle, preporuka. 2
copkillah Posted September 2 Posted September 2 The First Omen Prijatno iznenađen. Od prikvela i ributova obično dobijemo govno, ali ovo je sasvim pristojan film. Spoiler ...koji je ostavio prostor za potencijalne nastavke
Nikodije Posted September 2 Posted September 2 Večeras gledao još jedno ceđenje suve drenovine iz Osmi putnik franšize. Ali koliko god da je potrošeno, ume da bude zabavno i dalje, a ovaj nastavak uopšte nije loš.
Pokojni Ruxin Posted September 4 Posted September 4 neki jutjuberi snimili found footage horor koji je pokupio solidne kritike. meni nije ništa posebno, ali je dovoljno zanimljivo za no budget film i traje samo sat vremena. trebalo bi da ubace engleske titlove tho Spoiler
Pokojni Ruxin Posted September 6 Posted September 6 odgledao najzad saint maud. volim film, mrzim sebe. nego jel nismo spominjali social anxiety horor all my friends hate me? good shit!
ToniAdams Posted September 6 Posted September 6 Aj nešto sa prva tri, to je valjda do one voice, onda se možda smuvamo, ovde su mi već njah
Pokojni Ruxin Posted September 7 Posted September 7 the cleansing hour ovo je mnogo bolje nego što sam očekivao. ni malo strašno ali dosta zabavno.
Pokojni Ruxin Posted September 13 Posted September 13 sorgoi prakov moram da odmorim od found footage neko vreme, ne znam zašto ovo radim sebi
Pokojni Ruxin Posted September 18 Posted September 18 On 30. 8. 2024. at 10:35, bags said: Je li neko vec gledao ? dobar stil i dobra gluma, ali dosta protraćenog potencijala na nedovoljno razvijen zaplet i half-baked koncepte, nisam oduševljen. 1
pt 2.0 Posted September 18 Posted September 18 Onaj danski film sa prošlogodišnjeg (?!) FEST-a, ”Speak no evil”, snimljen 2022. (koji na kraju nisam poglefala zbog saveta odavde) su ladno rimejkovali Amerikanci i evo ga u Bgd bioskopma. Zamalo da odem sad u Takvud, misleći da je u pitanju original… Ne znam da li imamo temu “svi rimejkovi evropskih filmova koje su Amerikanci nepotrebno usrali” ni da li je potrebna (možda kao vodič ka originalnim filmovima)… Bar 2 moja omiljena filma jesu. 2
pt 2.0 Posted September 18 Posted September 18 Just now, Moća said: @pt 2.0Zašto samo evropskih? Zapravo verovatno kopiraju accross the globe, ovi koje ja imam na pameti su evropski…
Patty Lee Posted September 18 Posted September 18 1 hour ago, pt 2.0 said: Onaj danski film sa prošlogodišnjeg (?!) FEST-a, ”Speak no evil”, snimljen 2022. (koji na kraju nisam poglefala zbog saveta odavde) su ladno rimejkovali Amerikanci i evo ga u Bgd bioskopma. Zamalo da odem sad u Takvud, misleći da je u pitanju original… Ne znam da li imamo temu “svi rimejkovi evropskih filmova koje su Amerikanci nepotrebno usrali” ni da li je potrebna (možda kao vodič ka originalnim filmovima)… Bar 2 moja omiljena filma jesu. Jedva čekam da gledam da poludim. Biće shit, vidi se već po trejleru. 1
Recommended Posts