Jump to content
IGNORED

HOROR filmovi

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Host

Prizivanje duhova preko zuma, svako sam kod kuce u karantinu. Sinoc odgledao, 55 minuta traje, tako da ako vam se ne svidi niste protracili puno vremena :)

Edited by de Sisti
Posted

I još jedan - Alive.
Korejski zombi horor. Baš zabavan.
Plus, ima hepi end što je u današnjim hororima baš retko.:happy:

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

hunter hunter

izvrstan. slow burner, sumski psiho redneci koji su vece zveri od pravih zveri. zavrsni krvavi kresendo kao logicno ishodiste. jedan od boljih horora poslednjih godina.

Posted (edited)

the rental

nije previse originalno i ima boljih slicnih filmovva, npr 13 cameras,

ali solidan uradak u podzanru psiho voajera koji spijunira grupu zgodnih mladih ljudi nesvesnih da su snimani. a na kraju krvavi rasplet, to se podrazumeva.

Edited by Nikodije
Posted

Potvrđujem ovo što je Reaktor napisao za Saint Maud, odličan. 

Posted

Rekvijem za snove....mozda nije horor,ali,za mene jeste nešto najstrašnije sto sam video...

Posted

black water abyss

nista novo, klasican animal attack u svakom smislu, ali korektno uradjeno, atmosfericno i tenzicno, preniska ocena na imdb

bloody hell

dobra zajebancija, nekoliko bas komicnih momenata.

Posted

wrong turn

bila je vec fransiza™ sa ovim naslovom, a ovo je nesto slicno tome, pa ko voli. dosta solidno

red dot

cat&mouse u prelepom svedskom zimskom krajoliku. korektno.

Posted

the call

korejac ko korejac, dosta ludila, krvi, dobre atmosfere, glume, neobicnosti, inovativnosti.... mada u principu ne volim supernatural filmove, osim kada su dobri  :)

Posted (edited)

uhvatio i ja to slučajno na netflixu, jedna od većih gluposti koje sam gledao u poslednje vreme. slabo, prenategnutno i predvidljivo.

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Čuj prenategnuto i predvidljivo. Lol. Pričamo o supernatural horor filmu, ne o nekoj ozbiljnoj umetnosti. Šta je bitno za horor? Da ima turobnu atmosferu, krvi, nekih skerova, to sve ovde ima, a ima i odličnu glumu i režiju,odlično je tehnički urađeno. Za horor dovoljno.

Posted

mnjah

run mi je recimo dosta uspešniji i bolje napisan 1 lokacija 2 (ženska) lika saspens film, a i on sam je tipa 6.24/10. možda nisam gledao adekvatno raspoložen ili štagod, ali baš baš slabo. ne mogu ni da ulazim dublje tbh pošto sam ga promptno proterao iz mozga, znam samo da sam u jednom trenutku tokom gledanja počeo aktivno da ga mrzim.