de Sisti Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 (edited) Host Prizivanje duhova preko zuma, svako sam kod kuce u karantinu. Sinoc odgledao, 55 minuta traje, tako da ako vam se ne svidi niste protracili puno vremena Edited September 22, 2020 by de Sisti
steins Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Ajd da se upišem sa ovim https://www.imdb.com/title/tt6508228/ Vrlo interesantan.
steins Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 I još jedan - Alive.Korejski zombi horor. Baš zabavan.Plus, ima hepi end što je u današnjim hororima baš retko.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Nikodije Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 yummy solidna zombi zajebancija. ima humora, ima krvi.
Nikodije Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 hunter hunter izvrstan. slow burner, sumski psiho redneci koji su vece zveri od pravih zveri. zavrsni krvavi kresendo kao logicno ishodiste. jedan od boljih horora poslednjih godina.
Reaktor Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Saint Maud (2019) Odlična psihološka horor drama. Režija, gluma, muzika i fotografija na visokom nivou. Preporučujem.
Nikodije Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 (edited) the rental nije previse originalno i ima boljih slicnih filmovva, npr 13 cameras, ali solidan uradak u podzanru psiho voajera koji spijunira grupu zgodnih mladih ljudi nesvesnih da su snimani. a na kraju krvavi rasplet, to se podrazumeva. Edited February 8, 2021 by Nikodije
Nikodije Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Potvrđujem ovo što je Reaktor napisao za Saint Maud, odličan.
Misko Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Rekvijem za snove....mozda nije horor,ali,za mene jeste nešto najstrašnije sto sam video...
Nikodije Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 black water abyss nista novo, klasican animal attack u svakom smislu, ali korektno uradjeno, atmosfericno i tenzicno, preniska ocena na imdb bloody hell dobra zajebancija, nekoliko bas komicnih momenata.
Nikodije Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 wrong turn bila je vec fransiza™ sa ovim naslovom, a ovo je nesto slicno tome, pa ko voli. dosta solidno red dot cat&mouse u prelepom svedskom zimskom krajoliku. korektno.
Nikodije Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 the call korejac ko korejac, dosta ludila, krvi, dobre atmosfere, glume, neobicnosti, inovativnosti.... mada u principu ne volim supernatural filmove, osim kada su dobri
Pokojni Ruxin Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 (edited) uhvatio i ja to slučajno na netflixu, jedna od većih gluposti koje sam gledao u poslednje vreme. slabo, prenategnutno i predvidljivo. Edited February 18, 2021 by Pokojni Ruxin
Nikodije Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Čuj prenategnuto i predvidljivo. Lol. Pričamo o supernatural horor filmu, ne o nekoj ozbiljnoj umetnosti. Šta je bitno za horor? Da ima turobnu atmosferu, krvi, nekih skerova, to sve ovde ima, a ima i odličnu glumu i režiju,odlično je tehnički urađeno. Za horor dovoljno.
Pokojni Ruxin Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 mnjah run mi je recimo dosta uspešniji i bolje napisan 1 lokacija 2 (ženska) lika saspens film, a i on sam je tipa 6.24/10. možda nisam gledao adekvatno raspoložen ili štagod, ali baš baš slabo. ne mogu ni da ulazim dublje tbh pošto sam ga promptno proterao iz mozga, znam samo da sam u jednom trenutku tokom gledanja počeo aktivno da ga mrzim.
Recommended Posts