Tsai Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Da li ima igde u Srbiji da se kupi Velebitsko pivo? https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Velebitsko_pivo
werbatim Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 On 14. 12. 2023. at 16:27, askeladden said: Jel neko probao ovo pivo? Jesam davno u Belgiji, doduse neka mala flasa je bila u pitanju, cini mi se 0,3l. Secam se da mi nije leglo, a cini mi se da nije bilo bas jeftino. Mada, uglavnom i ne "ljubim" tamna.
askeladden Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Boca je pomalo ili malo vise kickasts ali pivo je vrlo ozbiljno.
jms_uk Posted January 25 Posted January 25 probao sam pre neki dan i trece lokalno, Safari (mislim da je to najjace po akoholu) od sva tri, najvise mi je prijao Kilimandzaro 1
banecare1 Posted January 26 Posted January 26 posle basketa klizi. ja sam konzumirao little general ipa
banecare1 Posted January 29 Posted January 29 na zeleznickoj stanici grada Daliana ne znam zasto nisam kupio da probam
Lancia Posted January 29 Posted January 29 1 hour ago, banecare1 said: na zeleznickoj stanici grada Daliana ne znam zasto nisam kupio da probam Pio sam ja umesto tebe, pitko pivo, jedino mi se cini da brzo nestaje gaziranost, posle vec nije toliko ukusno
banecare1 Posted January 29 Posted January 29 1 hour ago, Lancia said: Pio sam ja umesto tebe, pitko pivo, jedino mi se cini da brzo nestaje gaziranost, posle vec nije toliko ukusno meni je kirin najbolji od japanskih. sapporo i asahi su solidna piva. za yebisu znam samo kao mem, nisam ih video u ponudi do danas. naravno, u kini onlina ima da se kupi maltene sve sto postoji, tako da i yebisu ima siroku paletu u ponudi. na primer za mothers day mogu da narucim yebisu pivo icokoladu 1
Eleniko Posted March 21 Posted March 21 alpha izbacila novu seriju pred letnju sezonu - sa morskom solju uzeo konzervu da probam, nisam smeo više od jedne ali me zanima šta su to sad smislili javiću utiske kad otvorim https://beerandbar.gr/nea-mpura-alfa-me-thalassino-alati/
đorđe geprat Posted May 1 Posted May 1 zbog jednonedeljnog korišćenja antibiotika a da ispoštujem zavisnost od piva, pronašao sam u lidlu bezalkoholno. čak vrlo jeftino, 50 dinara. zadovoljan sam. 3 1
Recommended Posts