Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
Gledate li sadrzaj kod piva ? Npr, da li je samo jecam, hmelj i voda ili ma kukuruznu krupicu i slicno ? Hmelj vs ekstrakt hmelja (ako tu uopste ima razlike ? ) ?  

Gledam.

...shiit has hit the fan
  • +1 1
  • Haha 3
Posted
1 minute ago, Frank Pembleton said:

Gledam.

...shiit has hit the fan

:D 
I da li to utice na tvoj izbor ? Sta izbegavas, ako ista ... ? 

Posted
[emoji3] 

Iskreno više utiču moje "predrasude", a ako vidim da negde piše da ima "kuruze" to preskačem.
Sve ostalo je stvar ukusa i raspoloženka.
A imaš i ovo:

https://x.com/ubkefektiva/status/1661242120764821510?

...shiit has hit the fan
Posted

Izbegavam nisko obicno, tuborg, merak, holsten, apatinsko, bavariu, amstel, sol, konig, muller, sve ostalo pijem, juce sam popio 10-ak, sto obicnih, sto silver hajnekena

Posted

Izbegavam Lav, Jelen, Apatinsko, Zrenjaninsko (proudly made in Apatin), Amstel, Sol, Lowenbrau... Tuborg može, nije mi loš u poslednje vreme, iako sam ga mrzeo na Egzitu pre 10+ godina.

Najviše pijem Heineken i Carslberg, a posle njih kraft varijante, pretežno Crow.

Posted

Ja tučem belgijance.
Kad god mogu.

...shiit has hit the fan

• +1 1
Posted

Belgijanci su odlicni, al sem Stele, ostala piva iz Belgije, poput Lefe i npr. Italijane u Maksiju ne hlade, tako da te Belgijance i Italijane pijem uglavnom zimi. Sad ima u Ideji sa super karticom mali Hajnek Silver za 60 kinti u limenci, a pre jedno 2 nedelje u maksiju sa aplikacijom bili mali Blanc za 50 dinara

Posted

Као што ауто мора бити Њемачко ил Јапанско тако и пиво мора бити Њемачко ил Чешко разуме се.

Реално ако могу да бирам избегавам домаћа (а и страна) крш пива, дакле опет у зависности да ли ми се пије пшенично или регуларно.. Пауланер, Ердингер, Пилснер Уркел, Козел, Стела, Хајнекен, Карлсберг, Крушовице, Старопрамен итд итд критеријуми се постепено срозавају и може и Лав премијум на крају ако нема ништа друго јбг.

Ово је наравно без неких крафт просеравања већ оно што може да се нађе у било ком Максију нпр.

Posted

Pijem regularno Zajecarsko, Lasko, Hajneken, Efes i najvise volim ceska piva, Bud, Kozel, Urkel mi je najdraze pivo. Staropramen bas ne volim, ostalo slabo kupujem osim kada je neko na popustu. 

Posted

Bilo ga je u Rodi nekad, ne znam sad da li ga imaju.

Pilsner ulker mi je favorit, ali volim i Bud, Stelu,  Lasko, Kozel, Lefe. U Grčkoj pijem Nimfi i Verginu.
Uporedjujući lične favorite sa listom koju je postavio plasticni, izgleda da se moj stomak razume u piva:cool:

• +1 2
Posted
25 minutes ago, Milošica said:

Gde kupuješ Efes?

Idea, a bude nekad i u Lidlu plus sam jednom kupio i na benziskoj pumpi na autoputu za NS, mislim da je bio NIS. 

• +1 1
Posted
38 minutes ago, Milošica said:

Gde kupuješ Efes?

ima u Tako diskont prodavnicama i dobra je cena, ona bombica je 100 dinara, konzerve još jeftinije

• +1 1
Posted
2 hours ago, Lezilebovich said:

:D 

gledam i ja, ne kupujem kukuruzna

• +1 2