Frank Pembleton Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Gledate li sadrzaj kod piva ? Npr, da li je samo jecam, hmelj i voda ili ma kukuruznu krupicu i slicno ? Hmelj vs ekstrakt hmelja (ako tu uopste ima razlike ? ) ? Gledam....shiit has hit the fan 1 3
Lezilebovich Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 1 minute ago, Frank Pembleton said: Gledam. ...shiit has hit the fan I da li to utice na tvoj izbor ? Sta izbegavas, ako ista ... ?
Frank Pembleton Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 [emoji3] I da li to utice na tvoj izbor ? Sta izbegavas, ako ista ... ? Iskreno više utiču moje "predrasude", a ako vidim da negde piše da ima "kuruze" to preskačem.Sve ostalo je stvar ukusa i raspoloženka.A imaš i ovo:https://x.com/ubkefektiva/status/1661242120764821510?...shiit has hit the fan
ultra plasticni Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Izbegavam nisko obicno, tuborg, merak, holsten, apatinsko, bavariu, amstel, sol, konig, muller, sve ostalo pijem, juce sam popio 10-ak, sto obicnih, sto silver hajnekena
napadaj Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Izbegavam Lav, Jelen, Apatinsko, Zrenjaninsko (proudly made in Apatin), Amstel, Sol, Lowenbrau... Tuborg može, nije mi loš u poslednje vreme, iako sam ga mrzeo na Egzitu pre 10+ godina. Najviše pijem Heineken i Carslberg, a posle njih kraft varijante, pretežno Crow.
Frank Pembleton Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Ja tučem belgijance.Kad god mogu....shiit has hit the fan 1
ultra plasticni Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Belgijanci su odlicni, al sem Stele, ostala piva iz Belgije, poput Lefe i npr. Italijane u Maksiju ne hlade, tako da te Belgijance i Italijane pijem uglavnom zimi. Sad ima u Ideji sa super karticom mali Hajnek Silver za 60 kinti u limenci, a pre jedno 2 nedelje u maksiju sa aplikacijom bili mali Blanc za 50 dinara
johan nagel Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Као што ауто мора бити Њемачко ил Јапанско тако и пиво мора бити Њемачко ил Чешко разуме се. Реално ако могу да бирам избегавам домаћа (а и страна) крш пива, дакле опет у зависности да ли ми се пије пшенично или регуларно.. Пауланер, Ердингер, Пилснер Уркел, Козел, Стела, Хајнекен, Карлсберг, Крушовице, Старопрамен итд итд критеријуми се постепено срозавају и може и Лав премијум на крају ако нема ништа друго јбг. Ово је наравно без неких крафт просеравања већ оно што може да се нађе у било ком Максију нпр.
djeneralche Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Pijem regularno Zajecarsko, Lasko, Hajneken, Efes i najvise volim ceska piva, Bud, Kozel, Urkel mi je najdraze pivo. Staropramen bas ne volim, ostalo slabo kupujem osim kada je neko na popustu.
LaLinea Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Bilo ga je u Rodi nekad, ne znam sad da li ga imaju. Pilsner ulker mi je favorit, ali volim i Bud, Stelu, Lasko, Kozel, Lefe. U Grčkoj pijem Nimfi i Verginu. Uporedjujući lične favorite sa listom koju je postavio plasticni, izgleda da se moj stomak razume u piva 2
djeneralche Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 25 minutes ago, Milošica said: Gde kupuješ Efes? Idea, a bude nekad i u Lidlu plus sam jednom kupio i na benziskoj pumpi na autoputu za NS, mislim da je bio NIS. 1
igoraki Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 38 minutes ago, Milošica said: Gde kupuješ Efes? ima u Tako diskont prodavnicama i dobra je cena, ona bombica je 100 dinara, konzerve još jeftinije 1
renne Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 2 hours ago, Lezilebovich said: I da li to utice na tvoj izbor ? Sta izbegavas, ako ista ... ? gledam i ja, ne kupujem kukuruzna 2
Recommended Posts