April 7, 20231 yr Just now, Milošica said: Koliko ti prija da popiješ uz neku hranu kada želiš da se blago napiješ? Mislis koliko komada? Uglavnom pre hrane imam veliku želju da utolim žeđ pa popijem limenku iz tri cuga. Kad uz klopu načnem drugo, već se javi blaženstvo u mozgu. Više volim vino uz hranu a pivo na prazan stomak.
April 7, 20231 yr 6 hours ago, Milošica said: Koliko ti prija da popiješ uz neku hranu kada želiš da se blago napiješ? Bradr nemoj da si neozbiljan...Pivo striktno na prazan stomak i to otrprilike komata 6...Glupa priča drugačije Koja crna hrana... Edited April 7, 20231 yr by ronin
April 8, 20231 yr Mehanika - Prototope Crow - Mr. Moose Dva omiljena trenutno, probajte ako naletite.
April 8, 20231 yr 39 minutes ago, napadaj said: Mehanika - Prototope Crow - Mr. Moose Dva omiljena trenutno, probajte ako naletite. Za ljude u blokovima i okolini, ovog prvog ima u Belvillu u Mehanika pubu (ex Tocionica) za poneti ...
April 8, 20231 yr Za ljude u blokovima i okolini, ovog prvog ima u Belvillu u Mehanika pubu (ex Tocionica) za poneti ... Ja sam meračio tu Točionicu davno da svratim al nikako.......shiit has hit the fan.
June 17, 20231 yr U Gomexu na akciji Bira Moreti od 0,4 l staklo 49,99dingera. Rok dobar, do polovine avgusta. Boca nepovratna.
July 29, 20231 yr ladno su nazvali pivo po @Buck Naked odoh da se roknem, i da od sada pijem samo česmovaču
August 27, 20231 yr Gledate li sadrzaj kod piva ? Npr, da li je samo jecam, hmelj i voda ili ma kukuruznu krupicu i slicno ? Hmelj vs ekstrakt hmelja (ako tu uopste ima razlike ? ) ?