Frank Pembleton Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 u drakstoru neretva komerca, kod mene u kraju, leffe blond flasica 0,33 = 52 rsd. prvo sam mislio da su se zajebali, pa onda da mu istice rok trajanja, al nista od toga. to mu je kao regularna cena. reko ok i uzmem sve sto su imali u frizideru...U jbmti to džabe da su ga uzeli pa da takvu cenu stave...
Čutura Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 u drakstoru neretva komerca, kod mene u kraju, leffe blond flasica 0,33 = 52 rsd. prvo sam mislio da su se zajebali, pa onda da mu istice rok trajanja, al nista od toga. to mu je kao regularna cena. reko ok i uzmem sve sto su imali u frizideru... da nije onaj na konjarniku, da ne idem ako jeste :(
Bright Billy Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 jeste ^_^ al ja sam pokupio sve iz frizidera, moguce je da imaju jos u magacinu.
banatjanin Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 bio ja danas u lokalnom NBG diskontu Neretve, sa jednim pitanjem: Leffe mislite ono što je bilo za 50 i neki dinar? mislim. prodalo se. dobijaćete? nećemo više. izgleda mi kao da su povukli neki kompenz i rasturili da izvuku lovu i da je to to
Frank Pembleton Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 bio ja danas u lokalnom NBG diskontu Neretve, sa jednim pitanjem: Leffe mislite ono što je bilo za 50 i neki dinar? mislim. prodalo se. dobijaćete? nećemo više. izgleda mi kao da su povukli neki kompenz i rasturili da izvuku lovu i da je to to Pa da...;(
Bright Billy Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 sigurno, jer oni su veliki distributer pica pa im je verovatno uvoynik osto kratak neke pare. a posto su im drakstori vise ya lokalne alkose nego sto tu neko bira sta pije, morali su yestoko da obore cenu. sad sam bas pogledo u maksiju, ta ista flasica je tamo 132 rsd...
Frank Pembleton Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 sigurno, jer oni su veliki distributer pica pa im je verovatno uvoynik osto kratak neke pare. a posto su im drakstori vise ya lokalne alkose nego sto tu neko bira sta pije, morali su yestoko da obore cenu. sad sam bas pogledo u maksiju, ta ista flasica je tamo 132 rsd...Pazi ka to kad nađem na bilo kakvom sniženju uzimam , ali to su obično ona maksijeva 20-30%. Ovo bi mi leglo samo tako..
Frank Pembleton Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 E ajde u dokolici u rudniku: Miners pub otvorio filijalu na reci: Miners cRaft kblo 70 okretnica 68 siva kućica levo od Suvenira... Ima ceo asortiman piva kao i centrala.... ....shit has hit the fan...
Strucnjak Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Posle desanke ovo je nabolji topik na forumu sent from...
Frank Pembleton Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Šta piše na ovoj karti... Ništa ne vidim... ....shit has hit the fan...
čekmeže Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 U Rodi six pack Tuborga košta koliko i 4 pack, 348 rsd.
Recommended Posts