yolo Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Mi s vina smo male mace za pivski snoberaj, mjau
Marcus Wulffings Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 nista onda, jodluj. Mi s vina smo male mace za pivski snoberaj, mjau ima da jodlujem i mjaučem u svakom slučaju
scab Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 prijatelju, za suho postavljanje slika poslednjih piva koje si popio imaš super aplikaciju Untappd. inače, carlsberg je počeo prodaju i tamnog budweisera. mih.
Anonymous Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Da, reklamiraju ga u Samo pivu, kakav je? Nije valjda da je Karlsberg kupio i Badvajzer?
Marcus Wulffings Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 prijatelju, za suho postavljanje slika poslednjih piva koje si popio imaš super aplikaciju Untappd. inače, carlsberg je počeo prodaju i tamnog budweisera. mih. sve bi to bilo super da slikam mobilnim, ali ja koristim običan aparat...
scab Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Da, reklamiraju ga u Samo pivu, kakav je? Nije valjda da je Karlsberg kupio i Badvajzer? jok, nego carlsberg inače radi distribuciju budweisera za srbiju i region, pa je sada samo ubacio i tamni budweiser u ponudu. ja lično nisam nešto oduševljen, za nijansicu mi je bolji od nikšićkog tamnog koji je u tom cenovnom rangu. sve bi to bilo super da slikam mobilnim, ali ja koristim običan aparat... ma može i preko sajta, al nije ni važno. ja to čisto da ti fino nabacim da bi umesto postavljanja lepih fotki mogao i da kažeš koju na temu tih piva koja fotkaš...
Zecken Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 uh, uh, Thornbridge Halcyon i Yorkshire IPA...
Marcus Wulffings Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 i ovime smo završili sa memmingerovom trilogijom, nije bilo loše
Barsa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 U NS u Lipi, hoegaarden točeni u ponudi, trenutno 150din promo cena za 0.5l
*edited by mod Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 To definitivno, zato i pitam jer ne planiram da dajem tolike pare za pivo pa jos 'talijansko
Frank Pembleton Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 I kakvo je pivo od 700 kinti?Ovo gore?
Recommended Posts