burekdzija Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Kvak je dobar, narocito iz one smesne case. Nego jedno privatno pitanje: mora li taj Romel kao avatar?
Marcus Wulffings Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 mora, ali nema više quote: "Cemu taj avatar? Moraces da ga promenis - odmah."
burekdzija Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ok, samo pitam. Malo mi je neobicno posto su se Romel i :fashisto: mnogo voleli, i pored sve mitologije koja prati Romela. Ali offtopic i tvoja stvar, uzivaj u pivu ;)
Marcus Wulffings Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 šta je tu je, nastavljam sa pivskim istraživanjima
rezwalker Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) Kwak je najpopularnije pivo među američkim turistima u Belgiji. Fascinira ih ta čaša. meni se ne dopada; preterano se oseća alkohol u svakom gutljaju... Duvel ga šije po svim linijama. Moje mišljenje je da je on ipak najdostojniji predstavnik belgijske škole strong pale alea. Edited November 11, 2014 by rezwalker
Zecken Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Kwak je najpopularnije pivo među američkim turistima u Belgiji. Fascinira ih ta čaša. meni se ne dopada; preterano se oseća alkohol u svakom gutljaju... Duvel ga šije po svim linijama. Moje mišljenje je da je on ipak najdostojniji predstavnik belgijske škole strong pale alea. Upravo je ovo čar velikog broja piva, meni je npr. baš suprotno, Kwak mi je mnogo lakši i ukusniji od Duvela iz prostog razloga jer se više oseća alkohol
rezwalker Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Upravo je ovo čar velikog broja piva, meni je npr. baš suprotno, Kwak mi je mnogo lakši i ukusniji od Duvela iz prostog razloga jer se više oseća alkohol Mora da si alkoholičar. :) :) :)
Frank Pembleton Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Meni dok sam bio mlađi bilo super da se "oseti" alkohol , sada kad sam omatorio manje prija.Jbga godine ???? Poslato sa WC šolje by BVK
Zecken Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Mora da si alkoholičar. :) :) :) Nije daleko od istine
Cure Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Gulden draak je klasa. Mada mozda ne i omiljeni belgian strong. U tom stilu biram delirium tremens. Inace, u cemu je fora sa sirenjem dezinformacija? Stigao toceni hoegarden u samo pivo. Pa jel si ga pio? Nisi, jer nema jos uvek. Ista prica sa klopom. Kako mozete da pricate o necemu sto niste ni videli?
Frank Pembleton Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 ima ga u unileveru... 130 kintiUnileveru? ili Univerexportu?
Recommended Posts