Cure Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Tagovali su ga jer je bio jedan od ucesnika skupa kucnih pivara odrzanog dva puta u KC Gradu. To i jeste problem sa tim aplikacijama, iskljucivo se oslanjaju na savestan doprinos korisnika. Drugi domaci IPA je Kabinetov.
djeneralche Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 ko poželi osrednja nemačka piva po baš niskoj ceni (79 din.), delhaize je počeo da uvozi najprodavanije nemačko pivo: Probao, dobra su.
scab Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Uvezena nova trojka u Srbiju - dva Italijana (L'Olmalia 5 i BK) i belgijski Orval! Ova dva probao sad prvi put u životu i prilično sam zadovoljan i stautom i ember ejlom imajući u vidu predrasude koje imam o italijanskim pivama. I Italijanima. Orvala pio ranije na ognjištu mu i koliko se sećam, trapist sa veoma zanimljivim ukusom zbog nekog čudnog kvasca. Gotovo kao vino sa jakom penom. Ne možeš piti više od jedne flaše i ništa drugo posle njega.
Frank Pembleton Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Uvezena nova trojka u Srbiju - dva Italijana (L'Olmalia 5 i BK) i belgijski Orval! Ova dva probao sad prvi put u životu i prilično sam zadovoljan i stautom i ember ejlom imajući u vidu predrasude koje imam o italijanskim pivama. I Italijanima. Orvala pio ranije na ognjištu mu i koliko se sećam, trapist sa veoma zanimljivim ukusom zbog nekog čudnog kvasca. Gotovo kao vino sa jakom penom. Ne možeš piti više od jedne flaše i ništa drugo posle njega. Gde ima?Pogotovu trapist...
Zverilla Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 zanimljiv clanak o upotrebi razlicitih zitarica u proizvodnji piva, i njihovim efektima na ukus i teksturu piva
porucnik vasic Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Мало руске комерцијале коју сам пио по Москви овог лета. Златне боје са врло израженом круном од пене. Арома вуче на малт са освежавајућим додатком свеже траве и воћа. Пристојна горчина за један лагер. Лагер солидне пуноће, златне боје. Одлично пени и им лепу дозу горчине. Вуче на Хајнекен што није ни изненађење имајући у виду које произвођач. Одлично ми пасовало уз шилик. Оба комерцијална, а опет не вештачка пива металног укуса каква се генерално праве по државицама бившег Титостана. Домаћи задатак за пиваре у Апатину, Челареву, Карловцу, Сарајеву...
Anonymous Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 ko poželi osrednja nemačka piva po baš niskoj ceni (79 din.), delhaize je počeo da uvozi najprodavanije nemačko pivo: Sad su u onom nesrećnom Aman-u 69 dindži. Upravo osrednje, ali to je i dalje za klasu bolje od domaćih govana, koja se prodaju po sličnoj ili višoj ceni, bar ne osećam hemiju kad ih pijem.
MancMellow Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 вештачка пива металног укуса каква се генерално праве по државицама бившег Титостана. Домаћи задатак за пиваре у Апатину, Челареву, Карловцу, Сарајеву... Dobro, ovi umeju u nekoj seriji i da pozitivno iznenade.
scab Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 (edited) Мало руске комерцијале коју сам пио по Москви овог лета. Златне боје са врло израженом круном од пене. Арома вуче на малт са освежавајућим додатком свеже траве и воћа. Пристојна горчина за један лагер. joj, ovo sam probao al nisam osetio nikakve arome sveže trave i voća već ukus redova ispred radnje i miris bonova za hranu. preterujem, al mi je zaista bilo potpuno bezukusno i nezanimljivo dozlaboga. edi:višak fotki Edited August 10, 2014 by scab
porucnik vasic Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 joj, ovo sam probao al nisam osetio nikakve arome sveže trave i voća već ukus redova ispred radnje i miris bonova za hranu. preterujem, al mi je zaista bilo potpuno bezukusno i nezanimljivo dozlaboga. Не знам баш ме изненадила ова твоја реакција. После ње мало процуњах по нету и видим да су рецензије баш подељене. Да ли квалитет варира од места кад је и где произведено не знам...
Frank Pembleton Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Jel se vama desilo da kad pričate o pivu sa nekim, da vam kaže: Otkud se ti interesuješ za pivo, pre si pričao da voliš žestinu... Jbte ko da to isključuje jedno drugo? Poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 jel se pominjala pivnica na uglu dunavske i žorža klemensoa?
Recommended Posts