October 20, 200816 yr Prodavnica na autokomandi izmedju one pekare gde svi jedu posle utakmica i Oozica
October 20, 200816 yr u zajednistvu je spas. zasto ne bismo napunili oba gepeka i tako pokrenuli preporod napacene majke srbije.
October 20, 200816 yr Pošto ćemo imati dosta piva, predlažem da u akciju uključimo još 2 drugara, tj. nas dvojicu.Jebeno sam altruistički raspoložen danas :) Svete, divan si :)
October 21, 200816 yr a vi naravno znate da arapi u toj prodavnici deru, te da ne uvoze ništa nego kupuju "u lokalu" ? which means, sigurno to pivo ima negde jeftinije u gradu
October 21, 200816 yr u zajednistvu je spas. zasto ne bismo napunili oba gepeka i tako pokrenuli preporod napacene majke srbije.Preporodite i mene jednim burencetom. Dobićete lovu, ili doživotnih 27% popusta na vađenje zuba.
October 21, 200816 yr Ja nemam zube :( Možemo li se dogovoriti za nešto drugo - kljove, bištenje gamadi, povremeno odmenjivanje u cirkusu na skakanju kroz zapaljeni obruč, i tako to?
October 23, 200816 yr a mogu i ja? Naravno da možeš. A zvaću i sebe :) I tebe. I mene.ne zaboravite da vas ja najviše volim