James Marshall Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Propustiću Ljilju, tog ženskog Vučića što se tiče relativizacije i spina 3
Milošica Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 (edited) Uh, ovo su vrlo inteligentne glave, tako da vredi ogledati, ali sa velikim oprezom. Na stranu što su Lj. i Z. odvratniji i od DJV. Verujem da razumete i zašto. Edited November 6, 2020 by Milošica 2
de Sisti Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 19 minutes ago, James Marshall said: Propustiću Ljilju, tog ženskog Vučića što se tiče relativizacije i spina Zla zena 1
Marvin (Paranoid Android) Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: A sad malo novinari: Ljiljana Smajlovic, Nikola Tomic i Zoran Panovic For fuck's sake. Jedino što će biti prelepo gledati njenu gorčinu i tugu što je Tramp izgubio. Ako uopšte budem gledao zloću. 2
Milošica Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 25 minutes ago, Milošica said: Uh, ovo su vrlo inteligentne glave, tako da vredi ogledati, ali sa velikim oprezom. Na stranu što su Lj. i Z. odvratniji i od DJV. Verujem da razumete i zašto. Da se nadovežem na sebe , nešto mi se čini, ovi gosti (i Antonijević pre 2 nedelje), su priprema za buduće "dijaloge" između vlasti i opozicije.
Sludge Factory Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Ljilja je klasicno gnojivo, ali Panovic Ovo je jedna od onih emisija u kojoj je Olja pozvala goste sa idejom da proba da ih urazumi teskim moralnim pitanjima i umili tuznim pogledom. Otresce je kao slinu. 1
John Coltrane Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Jedna od emisija gde su je svi potencijalni odbili pa ona pozvala ženu zlo (što neko lepo reče), nebitnog i užasnog Panovića i nekog meni nepoznatog (izvinjavam se na poslovičnoj neobaveštenosti). Da je ona najava sa slikom pa i nekako...
Frank Pembleton Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Ma i ovaj Nikola Tomić je...U pravom društvu.... Shiit has hit the fan!
Milošica Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ma i ovaj Nikola Tomić je... U pravom društvu .... Shiit has hit the fan! Tip novinara koji ako naglasi da su Nebojša i AV u lošim odnosima misli da je jako zajeban...
svashtabezneshto Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 nikola tomić je bio urednik u nin-u, nije on toliko nepoznat pre dve godine je napustio nin, nije ga bilo u javnosti u poslednje vreme se aktivirao
pt 2.0 Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 7 hours ago, John Coltrane said: nebitnog i užasnog Panovića meni je taj čovek psihofizički izuzetno odbojan, a nisam u stanju do kraja da provalim zašto. to me kopka, jer sam subjektivna kakve god stavove da iznosi - pošto mi je odvratan. 7 hours ago, John Coltrane said: i nekog meni nepoznatog (izvinjavam se na poslovičnoj neobaveštenosti). pratiš tviter? tamo ga ima...
Recommended Posts