Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Pa biće:
To je moj stil života, ja ne ugrožavam nikoga...

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

"Cela estrada se drogira, mene su hapsili jer ne volim Vučića"

Kamo Serž :Jova:

BRANKO VIDAKOVIC TO ONAJ NARKOMAN

AAAAAAAAAAAAA

nije lose da se i oni cuju

Ovo se gleda

Neće biti ničeg zanimljivog, ovo je samo prilika da dogovore neku seriju za Novu.

Sent from fav toy

Promovišu Vikend sa ćaletom, novi Momčilovićev film koji će Nova emitovati kao seriju.

Vrlo zanimljiva emisija, potpuno atipicna za Utisak.

Odlicna emisija i to samo zato sto smo konacno dobili par sati normalnosti u beskonacnom nizu smeca. Da neko trazi od mene da napravim nesto na nekoj televiziji trazio bih udarni termin i napravio emisiju koja bi govorila samo o pozitivnim stvarima na pozitivan nacin, a dovoio bih samo goste koji se ne bi zalili, ne bi kukali i ne bi pljuvali nikoga. A ako bi me neko optuzio da negiram realnost rekao bih mu - pa, jebem ti mater, zasipaju te non-stop djubretom od jutra do sutra sa svih televizija, evo ti bar dva-tri sata da se osecas kao covek.

Kako bese, nekad je u Utisku jedna emisija mesecno bila normalna, a ostalih nedelja "klasicna"?

Mogla bi to da uvede kao praksu, bilo je uzivanje ne videti Vucica makar negde na 2 sata :D 

Priznaj da si pri kraju emisije već malo krizirao bez predsednika :D

Bila odlična emisija
Čak i Kičičičić bio normalan

A sad malo novinari:

Ljiljana Smajlovic,
Nikola Tomic i
Zoran Panovic

Ajoooj
Pijani svisuisti[emoji769] Panović

.... Shiit has hit the fan!

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ajoooj