Frank Pembleton Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Pa biće:To je moj stil života, ja ne ugrožavam nikoga... .... Shiit has hit the fan!
msv Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 "Cela estrada se drogira, mene su hapsili jer ne volim Vučića"
Caligula Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 BRANKO VIDAKOVIC TO ONAJ NARKOMAN AAAAAAAAAAAAA nije lose da se i oni cuju
April Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 Neće biti ničeg zanimljivog, ovo je samo prilika da dogovore neku seriju za Novu.Sent from fav toy
msv Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 Promovišu Vikend sa ćaletom, novi Momčilovićev film koji će Nova emitovati kao seriju.
Milosh76 Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Vrlo zanimljiva emisija, potpuno atipicna za Utisak.
harper lee Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Odlicna emisija i to samo zato sto smo konacno dobili par sati normalnosti u beskonacnom nizu smeca. Da neko trazi od mene da napravim nesto na nekoj televiziji trazio bih udarni termin i napravio emisiju koja bi govorila samo o pozitivnim stvarima na pozitivan nacin, a dovoio bih samo goste koji se ne bi zalili, ne bi kukali i ne bi pljuvali nikoga. A ako bi me neko optuzio da negiram realnost rekao bih mu - pa, jebem ti mater, zasipaju te non-stop djubretom od jutra do sutra sa svih televizija, evo ti bar dva-tri sata da se osecas kao covek. 3
Milosh76 Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Kako bese, nekad je u Utisku jedna emisija mesecno bila normalna, a ostalih nedelja "klasicna"? Mogla bi to da uvede kao praksu, bilo je uzivanje ne videti Vucica makar negde na 2 sata 1
arkonada Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Priznaj da si pri kraju emisije već malo krizirao bez predsednika 1
renne Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Bila odlična emisijaČak i Kičičičić bio normalan
Milosh76 Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 A sad malo novinari:Ljiljana Smajlovic,Nikola Tomic iZoran Panovic
Frank Pembleton Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 AjooojPijani svisuisti[emoji769] Panović.... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Ajoooj Pijani svisuisti Panović .... Shiit has hit the fan! Fali Bas
Recommended Posts