May 3, 20205 yr Bojkot mozda nema smisla, ali ono sto svakako nema smisla vise od bojkota je izlazak na ove "izbore".Pa otprilike i ja tako razmišljam... ... Shiit has hit the fan...
May 3, 20205 yr 7 minutes ago, ragasto said: To nas čeka i sa opozicijom koja bi izašla na izbore. Nego, šta se to dogodilo tokom Korone pa se sad malo-malo pominje preispitivanje odluke o bojkotu? Dogorelo je do do nokata i narod je besan.
May 3, 20205 yr 2 minutes ago, radisa said: Živković ubi od dosade... Čekajući da Olja totalno popizdi zbog ovog pominjanja emisije Edited May 3, 20205 yr by Milošica
May 3, 20205 yr Meni se cini da ova energija u serpovanju može da uzme beograd, niš i novi sad. Dovoljno za temelj na sledećim predsednickim
May 3, 20205 yr Dogorelo je do do nokata i narod je besan. Ma gde je besan, i dalje je ta anestezija prisutna...Ja bi više okarakterisao stanje kao "umoran" ... Shiit has hit the fan...
May 3, 20205 yr Just now, Nesh said: Gusle, epska prica...dobacivanje...Zuvkovic je opasno prolupao. Živković je prolupao, ali i Dobrica sa 30K glasova objašnjava Živkoviću sa sličnim mizernim brojem da stane iza njega... Ne znaš ko je luđi...
May 3, 20205 yr Petnaestak gradova i sezdesetak poslanika (eh, smanjio sa 80 ). Sto me nateraste da okrenem... Edited May 3, 20205 yr by Nesh
May 3, 20205 yr Meni se cini da ova energija u serpovanju može da uzme beograd, niš i novi sad. Dovoljno za temelj na sledećim predsednickim Kako ti se čini Živković? ... Shiit has hit the fan...
May 3, 20205 yr 1 minute ago, radisa said: Živković je prolupao, ali i Dobrica sa 30K glasova objašnjava Živkoviću sa sličnim mizernim brojem da stane iza njega... Ne znaš ko je luđi... Marinika na celo, a ostali nek se rasporede iza kako hoce..