Nesh Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Nateraste me da okrenem. Ajd da vidim koliko cu da izdrzaim.
Frank Pembleton Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Bojkot mozda nema smisla, ali ono sto svakako nema smisla vise od bojkota je izlazak na ove "izbore".Pa otprilike i ja tako razmišljam... ... Shiit has hit the fan...
Tsai Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 7 minutes ago, ragasto said: To nas čeka i sa opozicijom koja bi izašla na izbore. Nego, šta se to dogodilo tokom Korone pa se sad malo-malo pominje preispitivanje odluke o bojkotu? Dogorelo je do do nokata i narod je besan.
Milošica Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 (edited) 2 minutes ago, radisa said: Živković ubi od dosade... Čekajući da Olja totalno popizdi zbog ovog pominjanja emisije Edited May 3, 2020 by Milošica
ZerrorR Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Meni se cini da ova energija u serpovanju može da uzme beograd, niš i novi sad. Dovoljno za temelj na sledećim predsednickim
Nesh Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Gusle, epska prica...dobacivanje...Zuvkovic je opasno prolupao.
Frank Pembleton Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Dogorelo je do do nokata i narod je besan. Ma gde je besan, i dalje je ta anestezija prisutna...Ja bi više okarakterisao stanje kao "umoran" ... Shiit has hit the fan...
radisa Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Just now, Nesh said: Gusle, epska prica...dobacivanje...Zuvkovic je opasno prolupao. Živković je prolupao, ali i Dobrica sa 30K glasova objašnjava Živkoviću sa sličnim mizernim brojem da stane iza njega... Ne znaš ko je luđi...
Nesh Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 (edited) Petnaestak gradova i sezdesetak poslanika (eh, smanjio sa 80 ). Sto me nateraste da okrenem... Edited May 3, 2020 by Nesh
Frank Pembleton Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Meni se cini da ova energija u serpovanju može da uzme beograd, niš i novi sad. Dovoljno za temelj na sledećim predsednickim Kako ti se čini Živković? ... Shiit has hit the fan...
Jimmy Kowalski Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 minute ago, radisa said: Živković je prolupao, ali i Dobrica sa 30K glasova objašnjava Živkoviću sa sličnim mizernim brojem da stane iza njega... Ne znaš ko je luđi... Marinika na celo, a ostali nek se rasporede iza kako hoce..
Recommended Posts