Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

🇭🇺/🇭🇷?

Posted

al se iznervirao đilas :lolol:

Posted

Čudi me da Olja nije stavila u predloge kada Vučić za Brnabićku kaže kako mu govori "šefe".

Posted (edited)

Pa Đilas je zatvorio emisuju "sa šalom" koja ima veze sa tim, uz gromoglasan smeh svih prisutnih u studiju

Edited by Далибор
Posted

Da, to me je i navelo da napišem poruku. Da nije on prokomentarisao ta epizoda bi prošla neprimećeno.

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

mislim da je ovo neka navijačka patizanova :lol:

Posted
15 minutes ago, SNARC said:

ta :thumbup:

Posted

Da pustis na repeat..i da dobro izucis. 

Propitujem ujutru posle kahve.

Posted (edited)
18 hours ago, Tsai said:

Jel to Georgiev reko: "moj prijatelj Zeljko Mitrovic?" :ph34r:

nisam gledala UN (još).

no, ako je suditi po tviteru, taj Sloba je jedan težak infantilac, često prilično iritantnog nastupa, koji zamišlja da je vanredno duhovit lik i insistira na svojim misterioznim doskočicama.

poslednje napušavanje na tviteru dobio je zbog miše tumbasa pre neki dan.

edit. ako UN nije vredan da se pogleda, javite da ne gubim vreme... uvek mogu prašinu da glancam par sati. ili da tihujem. ili da sabijem još 2 ekranizacije agate..

Edited by pt 2.0
Posted
20 hours ago, pt 2.0 said:

:ohmy: nisam gledala ovu verziju.

Za razliku od Ubistva u Orjent ekspresu u kome se radnja romana događa u međuratnoj Jugoslaviji, radnja književnog predloška ovog filma se događa u Engleskoj dok je radnja u ovoj verziji filma premeštena u Jugoslaviju...

Da sve bude zabavnije, domaći prevod filma je bio Đavo pod suncem. Tako je Engleska postala Jugoslavija, a zlo je postalo Đavo. Ovo poslednje su možda mislili na šatrovačkom...