Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

bukvalno.

za početak ono o maskama...

meni su maske tek sada jasne.

Posted

Crazies direktno u programu. Super

Posted
2 minutes ago, hoffnung said:

isto, prijatelju. 

isto. :D

Posted

Da smradina ima mozga i morala ovakvi ljudi mu se ne bi skidali sa maloh ekrana ali ne, mora on da isprdi kako smo bili pred bankrotom a sada smo zvezda vodilja...

Posted

Kon je tada kada je prvi put govorio da smatra da je prekidanje nastave NA 2 NEDELJE nema smisla i da će se on povući iz tog tela ako se tako odluči..

... Shiit has hit the fan...

Posted
4 minutes ago, pt 2.0 said:

isto, prijatelju. 

isto. :D

cuti, posle reklama idemo i na cink :D salim se, ali mnogo je vazno kada je neko razuman, a da ne pricam o tome sto ima autoritet. kada bi se npr produzila emisija, buduci da su gosti odlicni, i da sve sto mogu da procesljaju na ovu temu, od specificnih do kompleksnih stvari, mislim da bi to bio pun pogodak.

Posted
11 minutes ago, hoffnung said:

Šta je tačno rekao za maske?

Posted

Izgleda da ce Nestorovic biti utisak nedelje, potpuno zasluzeno

Posted

cuti, posle reklama idemo i na cink [emoji3] salim se, ali mnogo je vazno kada je neko razuman, a da ne pricam o tome sto ima autoritet. kada bi se npr produzila emisija, buduci da su gosti odlicni, i da sve sto mogu da procesljaju na ovu temu, od specificnih do kompleksnih stvari, mislim da bi to bio pun pogodak.
U to bi bilo super jer ja cim olja kaze laku noc prebacujem, ne mogu da podnesen onu bajec wannabe droz sto ide odmah posle

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted
1 minute ago, ronin said:

da nemaju puno smisla, moraju pravilno da se nose/uklanjaju sa lica, menjaju na par sati

i ukoliko se poštuju svi ti principi snižavaju mogućnost zaraze

od prilike. neka dopuni neko ako je bolje upamtio

Posted
1 minute ago, ronin said:

kada se zavrsi utisak, vraticu ponovo na taj deo, i prepricacu ovde. npr, ono sto je meni bilo bitno jeste da se uverim ili razuverim u ono sto sam ja znao. mislim da je zoran radovanovic pricao na tu temu.

Posted

Treba ih nositi prema potrebi, u bolnicama ih nose, ali ne 24 casa...traju 2 sata otprilike kao zastita...znaci stavis ih kada udjes u prodavnicu, tamo gde je guzva, prevoz itd.

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

da nemaju puno smisla, moraju pravilno da se nose/uklanjaju sa lica, menjaju na par sati

i ukoliko se poštuju svi ti principi snižavaju mogućnost zaraze

od prilike. neka dopuni neko ako je bolje upamtio

to je to! daleko da nisu od znacaja, ali je potrebnije osoblju u bolnicama jer su oni na udaru najvise, ili bilo ko ko je u kontaktu sa nekom osobom koja ima simptome. naglasili su da je vazno da se ne dira lice.

Posted

Sjajna poenta Olje na kraju.. :D